Toitumisnõustaja Vivika Virve: minu ekskaasa Allan Oolo kuulutas mulle sõja, et mult lapsed ära võtta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dr Oolo glamuurne raamatuesitlus Hiltonis,
Vivika Oolo
Dr Oolo glamuurne raamatuesitlus Hiltonis, Vivika Oolo Foto: Erlend Štaub

Eesti Ekspress avaldas 4. aprillil loo sellest, kuidas tuntud toitumisnõustaja Vivika Virve (endise nimega Oolo) esitles end libadiplomiga, mille võttis pärast Eesti Ekspressi pöördumist oma veebiküljelt maha.

Vivika Virve annab nüüd omapoolse vastuse Õhtulehele. Naise sõnul on mees kuulutanud talle sõja, et naise elu võimalikult keeruliseks muuta. 

«Suurest kibestumisest lahutuse ees, otsustas ta siiski välja kuulutada sõja ja mind kohtusse anda, et mult ka lapsed ära võtta,» avalikustab Vivika Virve nüüd lahutuse kibedaid telgitaguseid.

Endise nimega Vivika Oolo ja tema eksabikaasa Allan Oolo haarasid eelmisel aastal meedia tähelepanu lahutusprotsessiga. 2017. aasta juulis kirjutas Kroonika, et staarkiropraktik Allan Oolo ja tema abikaasa Vivika Oolo lahutasid oma seitse aastat kestnud abielu.

Dr Oolo glamuurne raamatuesitlus Hiltonis.Allan ja Vivika Oolo
Dr Oolo glamuurne raamatuesitlus Hiltonis.Allan ja Vivika Oolo Foto: Erlend Štaub

«Ületamatud erimeelsused, kardinaalne maailmapildi erinevus ja soovid tuleviku osas on need, mis ei luba meil abielu jätkata,» kirjeldas Vivika toona, miks nad otsustasid mehega eri teis minna.  

Lisaks sellele selgus lahtusprotsessi käigus, et Allan Oolo valetas ning hoopis Vivika oli see, kes lahutust soovis. Naine paljastas Õhtulehele, et ei soovi mehe varast midagi ning otsis toona lausa üürikorterit. «Mul pole mitte kaks väikest last, vaid kolm,» nimetas Vivika põhjuse, miks ta oma abikaasast, värvikast kiropraktikust Allan Oolost, lahutas.

Loe täispikka artiklit Õhtulehest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles