10 aastat hiljem: Millega tegelevad comebacki lubanud Vanilla Ninja tüdrukud täna?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

1. aprillil lubasid kunagise populaarse tüdrukutebändi«Vanilla Ninja» liikmed Piret ja Lenna, et nad tulevad suvel jälle kokku. Tõsi või mitte, kuid Elu24 vaatas lähemalt, millega kunagised rokiplikad praegu tegelevad ja kuidas neil läheb.

Piret Järvis-Milder ja Lenna Kuurma teatasid saates «Hommik Anuga», et omavaheliste läbirääkimiste tulemusena saavutati kokkulepe Pireti, Lenna ja kolmanda liikme Katrin Siska vahel, kellega on plaanis suvel taas tuuritama hakata. Öeldes, et Eesti ei ole rahvusvaheliselt edukas olnud ansamblile prioriteediks, püütakse siiski ka kodumaa fännidele esineda. 

Lenna ja Piret figureerivad senini avaliku elu tegelastena, seega ei ole nende tegemised eriti suureks üllatuseks.

Lenna Kuurmaa (32) on armastatud eesti muusik, kes osalenud mitmetes teleprojektides ja filmides. Praeguseks lõppenud kooselust Robert Vaiglaga on ta emaks kahele tütrele: 2013. aastal sündinud Amile ja 2015. aastal ilmavalgust näinud Matildale. 

Kaunis naine valiti suisa kahel aastal aatal Kroonika aasta seksimaimaks naiseks.

 

Covershoot for 2018 #comingsoon #lauranestorphotography #katrinsanglamakeup ?

A post shared by LENNAofficial/music/ (@lennaofficial) on

Vanilla Ninja aegadel brünetina esinenud lauljanna on oma välimuse vahetanud heledate juuste ja pehmema imago vastu. 2016. aastal alustas taas õpinguid Räpina Aianduskooli kaugõppes tekstiilikäsitöö erialal. Eelmise aasta suve hakul sai ta õpitut ka praktiliselt rakendada ning avaldas koostöös Tallinn Dollsiga uue kauni rõivakollektsiooni. 

Oma elu parimas vormis olev noor naine on avalikkusele teadaolevalt vallaline ning jätkab oma laste kasvatamist ning omanimelise bändi «Lenna» solistina. 

Piret Järvis-Milder (34) suunas bändi lõppedes pilgu teleajakirjanduse ja meedia poole, alustades õpinguid Concordia Rahvusvahelises Ülikoolis, meedia ja suhtekorralduse erialal ning hiljem Tartu Ülikoolis ajakirjanduse ja kommunikatsiooni alal.

Telesaatejuhitööd alustas neiu juba 2002. aastal, juhtides mitmeid populaarseid saateid. 2011. aastal alustas ta tööd Eesti Televisiooni saatejuhi ja toimetajana. 2017. lahkus peale viit hooaega Pealtnägija saatejuhi kohalt ja rääkis avameelselt, et teletöö ja ületöötamine mõjus halvasti nii tervisele kui suhetele, öeldes, et selle tõttu kannatas ja ilmselt ka purunes pikaaegne suhe muusik Kallervo Karuga.

2007. aastal šokeeriti avalikkust teatega kihlumisest ja ebatavalisest pühendumise märgist: tätoveeritud kihlasõrmustega. Aga just kui jõudsime arvata, et säärane žest on romantika tipp, siis kümme aastat hiljem, augustis, abiellus naine, peale lühikest kihlust, ansambel Slippery Slope solisti Egert Milderiga. Muinasjutulised pulmad otsustati pidada kõige lähedamate seltsis Gruusia pealinnas Tbilis. Särav naine töötab endiselt televisioonis, käib abikaasaga mitmetel reisidel ja naudib elu täiel rinnal.

Katrin Siska (34) alustas peale gümnaasiumi lõpetamist raamatupidamist Tallinna Majanduskoolis. Poolteist aastat hiljem segas õpingutele vahele muusiku tihe graafik, mistõttu tuli võtta akadeemiline puhkus. Koolitee jätkus 2006. aastal, sedapuhku Audentese Ülikoolis, rahvusvaheliste suhete erialal, ent 2008. aastal liikus jätkas ta hoopis TTÜ õigusteaduskonnas ning omandas juristi eriala.

2008. aastal üllatas Katrin oma fänne teatega tööleasumistest Tallinna linnakantselei referendi ametikohale. Tööülesannete hulka kuulus ka linnapea Edgar Savisaare kõnede kirjutamine ja visiitide organiseerimine. Poliitikatee ei lõppenud naise jaoks veel nii pea. 2009. aastal liitus ta Keskerakonnaga ja astus ka Keskerakonna noortekokku. Sama aasta sügisel esitas oma kanditatuuri kohalikel valimistel, Pirital. 245 häälega asus ta tööle Pirita Halduskogu ase-esimehena, 2010. aasta tõi Lindakivi kultuurikeskuse direktorikoha. Lisaks poliitikale tegeles kaunis naine ka muusika- ja kultuuriürituste korraldamisega.

2013. aastal sündis kooselust ärimees Kristjan Varikuga perre poeg Alexander. Mõnda aega madalat profiili hoidnud ja pereelule keskendunud Siska, hakkas 2017. aastal pidama omanimelist blogi ja Youtube-i kanalit, kus postitab regulaarselt lugusid, pilte ja videosid oma reisidest, elustiilist ja kokkamisest.

2017. aasta sügisel lisandus toimeka naise cv-sse ka autoriks olemine. Tervislike roogade retseptiraamat «Rõõm toidust. Püsi terve, energiline ja sale!» valmis igakülgselt Katrini tubli töö tulemusena, isegi fotod on tema enda pildistatud.

Maarja Kivi (32) lahkus bändist veel enne selle hiilgusaja lõppu, 2004. aastal. Lahkumise asjaolud jäid tol korral üpris segaseks. Intervjuudes rõhus neiu väsimusele ja soovile millegi tõsisemaga tegeleda. Spekuleeriti ka, et hoopis hiljutine kihlumine bändi mänedžeri Renee Meristega oli see, mis liikmete vahele kiilu lõi.

2005. aasta lõpus üritati lavakarjäärile uuesti elu sisse puhuda. Artistinimi Maarja külvas ka omajagu segadust, sest Eesti muusikamaastikul oli see nimi juba armastatud laulja poolt hõivatud. 2006. aastal jätkas Kivi koostööd hoopis Bros Musicuga, kes andis pikka aega välja ka Vanilla Ninja albumeid. Uue esinejanime all ”Marya Roxx” saatis lauljannat edu: singlid ”Could You” ja ”Shine It On” jõudsid Saksamaa edetabelite esiviiekümnesse. 

2007. aastal vahetas Maarja taas elukohta ja hakkas karjääri tegema Ameerika ühendriikides, kus 2008. aastal ilmus singel «21?». Pärast seda pole tema muusikaline karjäär enam eriliselt uudisekünnist ületanud ja tundub, et noore naise elus on juba mõnda aega prioriteediks olnud muu kui rokstaariks olemine. Maarja on emaks 2004. aastal sündinud Dora-Liisale ja 2012. aastal ilmavalgust näinud Angus Martinile.

2015. aastal sahistati Renee ja Maarja lahkuminekust. Paar hoidus sel ajal kommentaaridest. Igas suhtes tuleb ette raskusi ja isegi kui spekulatsioonideks oli alust, on erimeelsused praeguseks lahenenud, sest naise Instagrami kontol kajastuvad õnnelikud perepildid ja armastus juuksuritöö vastu. Maarja elab koos perega Los Angeleses ning kinnitab Elu24-le, et töötab juba mõnda ega Cristophe Salon Beverly Hills-is. «Olen täiskohaga juuksur ning muuga praegu ei tegele.»

 

Merry Christmas ? ? to everyone!!!

A post shared by Hair by Maarja (@maarja_meristekivi) on

Triinu Kivilaan (29), on vanemaks õeks Põhja-Tallinna endise solisti ja Karl-Erik Taukari tüdruksõbrale Kerlile. Õdesid ühendab lisaks muule ka see, et laiem tuntus saavutati menubändidest lahkunud liikme kingadesse astumine. Arvatavasti tänu neidude sarnasele välimusele asus Triinu Maarja Kivi asemele. Noor neiu tegeles nii muusika kui modellindusega, millega on jätkanud tänaseni. Tema Instagrami kontolt võib leida kümneid ahhetamapanevaid pilte.

Bändist lahkus ta 2005. aasta lõpus. Pärast seda asus ta peagi elama Šveitsi kus on senini oma eluga väga rahul. 2011. aastal koputas õnn tema uksele 10 000 frangi suuruse lotovõidu näol.  2013. aastal tuli üle elada terviseprobleem healoomulise kasvaja eemaldamise näol. Kogu elu on kaunist naist saatnud šarmantsed noormehed. Tundub, et pöörased ajad on siiski seljataha jäänud ning oma suhteid vastassooga avalikkusega jagada ei soovi.

Kaunitaril on aga pakkuda palju enamat kui väline ilu, töötades Šveitsis ühe firma osakonnajuhatajana, püüab ta ka enda ettevõtet käivitada. Tööpäevad on naise sõnul pikad ja väsitavad, võttes endale enamuse Triinu vabast ajast. Õnneks püüab noor naine säilitada tööelu ja eraelu vahel harmoonilist tasakaalu, tehes võimalusel puhkusereise välisriikidesse. 
Ilmselt on Triinul praegu käsil tihe tööpäev, mistõttu polnud teda lisakommentaarideks kätte saada võimalik. 

Vaata galeriid neidudest läbi aastate ja videot loost, millega esindati 2004. aastal Šveitsi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles