Seksimängu ajal naise kägistanud mees sai kuue aasta pikkuse vangistuse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chloe Miazek
Chloe Miazek Foto: twitter.com

Šotimaa Edinburghi kohus määras kuue aasta pikkuse vangistuse mehele, kes seksimängu ajal noore naise ära kägistas.

32-aastane Mark Bruce ja 20-aastane Chloe Miazek kohtusid 3. novembril 2017 juhuslikult ühes Aberdeeni bussipeatuses ja hakkasid suhtlema, teatab Daily Mail.

Chloe Miazek ja Mark Bruce
Chloe Miazek ja Mark Bruce Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Ilmnes, et neile mõlemale pakkusid huvi seksimängud, milles oli kägistamist. Mees kutsus naise enda koju, kus nad seksisid, tehes ka kägistamist. Nad mõlemad olid enne kohtumist erinevates ööklubides pidutsendud ja üsna palju alkoholi tarbinud.  

Bruce kägistas Miazeki kogemata liiga kaua, ta üritas naist elustada, kuid see ei õnnestunud.

Mees sattus naise surmast paanikasse ja põgenes kodust, jalutades Aberdeeni tänavatel umbes ühe tunni ning siis läks politseisse teatama, mis naisega juhtus.

Chloe Miazek ja politseiauto Mark Bruce'i elukoha juures
Chloe Miazek ja politseiauto Mark Bruce'i elukoha juures Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Kohus leidis, et Bruce pani toime tapmise, kuid see ei olnud ettevalmistatud ja kaalutletud ning Miazek seksis mehega vabatahtlikult. 

Bruce’i advokaat Brian McConnachie teatas, et ta klient kahetseb kägistamist, mille tõttu naine lämbus. Lisaks vabandab ta naise vanemate ja teiste pereliikmete ees, et nad Chloe kaotasid.

Kohtuniku sõnul võtsid nad karistuse määramisel arvesse seda, et Bruce ei olnud tapmist ette plaaninud, ta kahetses juhuslikku tapmist ja Miazeki perele valu tekitamist.

Politseiuurijate andmetel suri naine kiiresti, võimalik, et vähem kui minutiga.

Kohtu käsul kantakse Mark Bruce Briti seksuaalkurjategijate registrisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles