Galerii: varahommikuni kestnud pidu raputas Rotermanni maa-alust parklat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viimaste aastate TMW legendaarsete reivide traditsioon jätkub. Seekord on Baltijaama tunneli asemel avastatud uus underground-venue Rotermanni kvaratli parklas. Vaata galeriist, milline möll käis eile öösel maa-all parklas.

Ultramoodne ja hip Rotermanni kvartali maa-alune parklaala täitus üheks ööks raju muusikaga parimatelt kohalikelt elektroonilise muusika artistidelt. Seda reivi saadavad hommikuni hullumeelsed ja kaasahaaravad visuaalid. 

Reivil astusid üles: neuronphase, Kadajane, Ajukaja & Andrevski, Nikolajev, Tekstur, Firejosé, Rando Arand - cough ja teised Eesti elektroonilise muusika staarid.Ning peaesinejaks on Soomest pärit Poly Sone.

Pseudonüümi Poly Sone all tegutseb Helsingi produtsent, DJ ja live-esineja Aku Leinikki. Ta on elektroonilise muusikaga seonduvaid asju teinud üle 15 aasta, mängides sealhulgas plaate, korraldades üritusi ja on viimasel ajal koos sõpradega plaadifirmat Friendship & Decadence juhtinud.

Artisti enda muusika ulatub igatsevatest ja melanhoolsetest paladest funky’de ja ergutavate gruuvide ning toorete tipptunnibängeriteni. Ometi on kõigel tema loodul üks ühine nimetaja: mänguline lähenemine ja ilmne katsetamisrõõm. Poly Sone’i live-setid on alati ettearvamatud nagu tõelised käsitöö-elektroonikaesitused.

TMW: Maa-aluse parkla reiv
TMW: Maa-aluse parkla reiv Foto: Madis Sinivee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles