Ukraina Justin Bieberiks titueelritud Ivan Dorni esinemine TMW`l rabas Tallinna hipsternoori

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kiievi avangard-superstaar Ivan Dorn on kehastnud kordamööda nii Jamiroquaiks, Freddy Mercuryks kui ka oma iidoliks Pharrell Williamsiks. Muuhulgas on Ivanil aeg ajalt kombeks kanda naisterõivaid. Tema hullumeelne esinemine Vene Kultuurikeskuses rabas TMW publikut. Show juhatas sisse Valgevene pealinnast Minskist pärit DJ ja produtsent Aslamin.

Nii peavoolu popi tarbijate kui ka nõudlikumate hipsternoorte jaoks kehastas Ivan kohaliku popstaari ideaali, mängurit, kes ühendas osavalt Lääne saundid ja venekeelse sõnumi. Sensatsiooniks kujunes Ivan Dorn pea üleöö aastal 2011 ilmund hittsinglitega pikitud debüütalbumiga «Co’n’Dorn».

«Ma olin kindel, et Ukrainas, Venemaal ja teistes endistes Nõukogude Liidu riikides on vaja sellist muusikat, mis seda ühiskonda raputaks ja tegin muusikat, mis oleks julge, mingil moel isegi jultunud,» on Dorn öelnud. 2017. aastal võitis Ivan Dorn MTV muusikaauhinna. 

Ukraina popstaar Ivan Dorn
Ukraina popstaar Ivan Dorn Foto: Promopilt

Vaata ürituse fotosid galeriist! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles