Raju reede: vaata, millised staarid rokkisid Raadio 2 laval

Erika Renel
, Elu24 toimetaja-reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinn Music Week`i raames esinesid Raadio 2 laval: The Magnettes, Girls in Pearls, Suzi Wu, Holy Motors, Frankie Animal ja Eesti Ariel Pinkiks tituleeritud Mees Inc. Vaata galeriist, milline melu pulbitses eile öösel puupüsti täis Von Krahlis.

Raadio 2 lava üks põnevamaid artiste oli tänavu The Magnettes. Bänd on pärit Pajalast, mis asub põhja pool põhjapolaarjoont. The Magnettes`i bändiliikmed kuuluvad Rootsi vähemusrahvuse - torniolaste hulka ja nende laulusõnad on osaliselt meä keeles.Septembril andsid nad välja oma ka debüütalbumi «Ugly Youth».

Ägeda live`i andis ka kodumaine ühemehe Lo-Fi-bänd Mees Inc. Mees Inc liigitub stiililiselt kuskile indie ja popi vahele. Mees Inc.’ile on viidatud kui 100% tõupuhtale Eesti indiele, mille muusika voolab lõdvalt instrumendilt instrumendile. Tema vahetu ja kodukootud stiil on mõnusalt vähenõudlik. 

Lummav Eesti indie-rock bänd Franike Animal läheb ka iga esinemisega aina paremaks. 2016. aasta kevadel andis Frankie Animal välja oma esimese täispika albumi «The Backbeat» ning preagu avaldavad nad uut marterjali singlikaupa.

Raadio 2 laval esinesid veel: Lepatriinu, Little Destroyer, Liblikas, Rainer Ild ja EiK.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles