Galerii: Otsime alternatiivi! Noored moekunstnikud pakkusid lahenduse Elina kleidiprobleemile!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Furoor Elina Nechayeva esinemiskostüümi ja selleks puuduva 65 000 euro ümber ei ole endiselt vaibunud. Segane olukord püütakse lahendada sponsorite abil. Juhuks kui käiku läheb must stsenaarium ja toetust ei leita, pakub Kopli Vintaaž pilkupüüdvaid alternatiive esinemiskostüümiks. 

Elina ütles eelmisel nädalal intervjuus Elu24-le, et tema loo sõnum armastuse jõust on oluline: «Ma tahan, et kõik jagaksid seda sõnumit ja saaksid seda ise kogeda!» Nõnda peab ta väga oluliseks ka seda, et kogu lavaline show, esitus ja kostüüm üksteist täiendaks ja toetaks. 

Armastusel on teatavasti mitu nägu ja tegu. Seetõttu ei ole endiselt ühest vastust saadud 1971. aastal Uno Loop-i poolt kuulsaks lauldud küsimusele: «Mis värvi on armastus?»
Armastuse erinevuses iga inimese jaoks on veenudnud ka Kopli Vintaaži üks omanikest, Luke. Öeldes Elu24-le, et armastust võib väljendada ühtmoodi nii kauni, väljapeetud kleidi ja soenguga kui ka alternatiivse tänavamoe ja beanie mütsiga. 

«Kopli Vintaaž-i» sortimendis on valik teiseringi riideid, mis heas korras ja midagi enamat kui tavaline «second-hand» toode. «Arvame, et riietus võib olla lihtne, elegantne ning üllatuslik samaaegselt.» lisavad Kopli Vintaaži särasilmsed töötajad kokkupandud kostüümidele kommentaariks. 

Kiika galeriid, kas kujutaksid ette imekaunist Elinat pärast sellist stiilimuutust?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles