Pauley Perrette: tegin «NCISis» viimase stseeni

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pauley Perrette
Pauley Perrette Foto: Rights Managed/BELISARIUS PRODUCTIONS / CBS 200/Scanpix

Näitlejanna Pauley Perrette teatas sotsiaalmeedias, et ta ta lahkub sarjast «NCIS» ja temaga tehtud viimane stseen võeti üles möödunud nädalal.

USAs on «NCIS» osa, milles teeb 49-aastane Perrette oma viimase etteaste krimilaborant Abby Sciuttona, eetris  8. mail kanalil CBS, teatab msn.com.

Pauley Perrette koos kolleegidega pärast viimast võtet
Pauley Perrette koos kolleegidega pärast viimast võtet Foto: Twitter.com

«NCISi» produtsentide George Schenki ja Frank Cardea tetatel saadetakse Perrette ära «pauguga», mis on tema tegelaskujule igati sobilik.

Pauley Perrette
Pauley Perrette Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS/Scanpix

«Pauley teatas juba mõni aeg tagasi, et tahab seriaalist lahkuda. Leppisime kokku, et ta saab lahkuda selle hooaja lõpul. Ta mängis Abby Sciutot 15 hooaaega, tehes seda väga hästi. Abby tegelaskuju on inspireerinud paljusid noori saama krimiuurijateks ja laboritöötajateks,» teatasid produtsendid.

Nad lisasid, et Perrette oli pikka aega osa meeskonnast ja näitlejaga on raske hüvasti jätta kui nii kaua on koos oldud.

«Oleme tänulikud, et ta meiega kaua aega oli, luues teleajaloo ühe eredama ja meeldejäävama tegelase,»  nentisid produtsendid.

Perrette’i sõprade teatel on 15 aastat piisav aeg, et üks roll end ammendaks ning näitlejannal on käsil juba uued projektid. Suuremat tähelepanu vajab talle New Yorgis Manhattanil kuuluv koogipood Donna Bell's Bake Shop.

Lisaks Perrette’ile mängivad selles sarjas põhirollides Mark Harmon, kes kehastab NCIS juhtivagenti Leroy Jethro Gibbsi seni, Michael Weatherly, kes oli vanemagent Anthony DiNozzo hooajal 1 – 13, Cote de Pablo, kes mängis agent Ziva Davidi hooajal 3 – 11, Sean Murry agent Timothy McGeena alates teisest hooajast kuni tänaseni ja David McCallum, kes mängib patolog Donald Mallardit tänaseni.

Mark Harmon
Mark Harmon Foto: Rights Managed/BELISARIUS PRODUCTIONS / CBS / R/Scanpix
Kaader seriaalist «NCIS». Pildil Michael Weatherly, Cote de Pablo ja Sean Murray
Kaader seriaalist «NCIS». Pildil Michael Weatherly, Cote de Pablo ja Sean Murray Foto: Rights Managed/BELISARIUS PRODUCTIONS / CBS 200/Scanpix
Michael Weatherly ja Code de Pablo
Michael Weatherly ja Code de Pablo Foto: Rights Managed/BELISARIUS PRODUCTIONS / CBS 200/Scanix

Seriaal «NCIS» põhineb USA mereväe kriminaaluurimisteenistuse igapäevatööl. Naval Criminal Investigative Service (NCIS) on föderaalne uurimisbüroo, mis allub USA  mereväeministeeriumile. NCIS agendid tegelevad mereväe ja merejalaväe poolt või nende vastu toime pandud kuritegude, kuid ka vastuluure ja terrorisimitõrjega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles