Palja ülakehaga näitlejanna ründas seksuaalkuritegudes süüdistatud Bill Cosbyt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

80-aastast Bill Cosbyt ründas meeleavaldaja, kelle ülakeha oli paljas ning kelle keha peale oli kirjutatud «Cosby» ja «vägistaja». Selgus, et tegemist on naisega, kes on osalenud neljas Cosby omanimelise sarja episoodis, vahendab Fox News.

39-aastane Nichole Rochelle, kes tungis üle kaitsebarjääride ning püüdis Cosbyt rünnata, süüdistades meest tehtu eest, suruti politsei poolt maha ning arreteeriti. Sama naine on osalenud aastatel 1990-1992 Bill Cosby omanimelises sarjas. 

Politsei arreteeris naise enne, kui ta seksuaalkuridegudes süüdistava Cosbyni jõudis. Naist süüdistatakse häbistava käitumise eest avalikus kohas ning juhul, kui ta mõistetakse süüdi, ootab teda trahv ning kohtukulude tasumine.

80-aastane koomik, kes on väitnud, et kõik seksuaalsed kokkupuuted naistega on olnud konsensuslikud, seisab silmitsi kolme väärkohtlemise süüdistusega, millest igaüht karistatakse vanglakaristusega kuni 10 aastat. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles