Reisiettevõte pakub tasuta ringreisi Euroopas ja 5000 eurot reisiraha

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay/Thamlamm

Kui sul on suveks plaanid tegemata, tasub õnne proovida Suurbritannia reisiettevõtte välja kuulutatud võistlusel, mille auhinnaks on ringreis kahele kas Euroopa linnades või Ameerika Ühendriikides.

Reisivõistlusel võivad osaleda kõik vähemalt 18-aastased üle terve maailma ning reisi võitja saab nii lennupiletid, reisikindlustuse kui ka autorendi, vahendas Travel+Leisure.

Kõigele lisaks saab võitja 2500 dollarit (2027 eurot) matkatarvete ostuks, 2000 dollarit (1622 eurot) kultuurielamuste piletite jaoks ning 6000 dollarit (4866 eurot) taskuraha reisil kulutamiseks. Auhinna on välja pannud reisiettevõte STA Travel ja reisikindlustusettevõte World Nomads.

Võitja saab koos sõbraga ise valida, kas minna kuu aja pikkusele ringreisile Euroopas või Ameerika Ühendriikides. Samuti saab võitja ise valida, kuhu täpsemalt ta valitud kontinendil minna soovib.

Kui soovid õnne proovida, saad vägevale reisile kandideerida tänase päeva jooksul ehk 10. aprilli lõpuni SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles