Kunstnik Monica Del Norte kutsub peaministrit mudamülkasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis / Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kunstnik Monika Del Norte kutsub sotsiaalmeedias Jüri Ratast endale külla, lisades oma Facebooki kontole foto rõvedast porimülkast, mis laiutab tänaste ilmadega tema Räpina kodutee asemel. 

Monika Del Norte kirjutas oma Facebooki: «Lp. Jüri Ratas! Tulge mulle, palun, Räpinasse külla!» Ujuvad Põlvamaa teed on Eestis varemgi probleemiks olnud, kuid peaminister Jüri Ratas ei näi neile tähelepanu pööravat.

 «Ära muretse, varsti Kadri paneb tasuta bussid käima, siis saad igale poole sõita just siis, kui ise tahad,» kommenteerib kunstnik Del Norte sõber. Teine sõber naljatleb:«Rattaga Jüri sinna küll ei jõua! Sa peaks pisikese helikopteri ostma, ega Sõnajalad asjata ei koperda!» 

«Pole veel aastatki Eestis elanud, aga olen saanud selgeks, et iga pisikese asja pärast peab asutama rahvaliikumise. Pole kaugel vist Liikumise Eesti Muda algus, mis peaks kaklema edumulliga väljaspool Suurt Linna elamise õiguse eest,» kommenteerib Monika Del Norte. Kunstnik on elanud üle kümne aasta Hispaanias. 

Monika Del Norte loodab, et Jüri Ratas tuleb vähemalt valmiste eel talle siiski külla.

Räpina teed
Räpina teed Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles