Elu24 eksklusiiv: Getter kaaperdas Elu24 Instagrami ja lennutas meid New Yorki!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter New Yorgis
Getter New Yorgis Foto: Instagram

Lauljanna Getter Jaani viibib hetkel New Yorgi suunas ning võttis Elu24 endaga reisile kaasa, kaaperdades meie Instagrami konto terveks päevaks!

Lauljanna põrutas Ameerikasse nädalaks ajaks ning reisi vältel on tal plaanis teha palju põnevat, muuhulgas külastada ka Central Parki. Getteri sõnul võitis sama park tema südame viis aastat tagasi, kui ta seal esmakordselt käis. 

Ka ilmaga vedanud, sest juba laupäevaks lubab New Yorgis lausa 24 kraadi! See tähendab, et plaanis on pidada üks korralik piknik pargis. Väga põnev!

Getter maabus New Yorkis! Laulja teeb juba varahommiku päikeses jalutuskäiku, kuna und tal väidetavalt enam ei ole. Fännidele saadab kaunitar sealt Elu24 kaudu palju päikest ja armastust.

Getter uitab suurlinna tänavatel ja saadab meile nunnu foto NY`i koolibussist. Päev tõotab tulla igati kuum ja päikseline. 

Poole päeva pealt tekkis Getteril igatsus koduste järgi. Poplaulja avaldas oma värske foto all: «Ma ei võta iseenesest mõistetavalt, et mul on perekond, et mul on sõbrad! See, et nad mul on, see on üks suurimaid kingitusi ning igal hommikul kui ärkan on see üks asi, mille eest ma olen südamest tänulik!»

Tahad näha, millist elu elatakse New Yorgis? Jälgi Getteri tegemisi Elu24 Instagrami kontol SIIT!

Getter võtab üle Elu24 Instagrami konto!
Getter võtab üle Elu24 Instagrami konto! Foto: Instagram/ Getter Jaani
Getter maandus New Yorgis!
Getter maandus New Yorgis! Foto: Instagram
Tagasi üles