Youtube`i vallutav Eurovisiooni-väljakutse #LaForzaChallenge vapustas isegi Elina Nechayevat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kollaaž Youtube/Konstantin Sednev
Kollaaž Youtube/Konstantin Sednev Foto: #LaForsaChallenge

Elina Nechayeva kuulutas aprilli alguses välja muusikalise võistluse oma Eurovisiooni võistluslaulu «La Forza» kaveritele. Võistluse ametlik hashtag on #LaForsaChallenge

Elina Nechayeva esitatud Eurovisiooni-väljakutse reeglid on lihtsad. Kaveri autor peab jagama oma videot Youtube’is ja märkima sotsiaalmeedias teemaviitega #LaForzaChallenge. Elina ise valib iga nädal välja oma lemmikud ja kingib neile autogrammiga koopia «La Forza» CD-st.

Youtube`i kaverite hulgas on nii instrumentaalpalasid, tantsumikse kui ka naljaversioone. Parimad esitajad kasutavad erinevaid instrumente ja nii mõnigi on teinud oma muusikavideo. Elina loodab, et see kampaania aitab levitada «La Forza» sõnumit armastusest üle kogu maailma.

Challenge`i tulemus üllatas ka lauljat ennast. Elina ei jõua oma fänne ära kiita. «Vau! Mul isegi ei ole veel enda loole muusikavideot tehtud,» pidi Elina tõdema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles