Khloe Kardashiani kallima salaarmuke lekitas seksivideo ja väidab end olevat rase!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viimase vindi peal lapseootel Khloe Kardashian (33) pidi lähipäevil vastu võtma valusa uudise, et lapse korvpallurist isa Tristan Thompson (27) on teda petnud. Nüüd väidab brünett armuke, et on ka lapseootel ja jagab tõestuseks graafilist seksivideot, vahendab the Sun

Vaid kaks päeva tagasi jagas Khloe romantilist pilti endast ja kallimast väljendades allkirjas enda valmidust beebi sünniks niipea kui põnn seda soovib. 

 

We are ready whenever you are little mama ?

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Pühapäeva õhtul oli paar üksteisest eraldi ja Tristan naases hotellituppa koos brüneti naisega, kellega eelnevalt suudlusi vahetati. Nüüd jagas kõnealune naine oma praeguseks kustutatud Instagram-i kontol graafilist videot millel tegelaste nägusid näha pole kuid postitaja sõnul on tegemist jäädvustusega tema ja Tristani õrnushetkest. 

Tristan Thompson tundmatu brünetiga miilustamas.
Tristan Thompson tundmatu brünetiga miilustamas. Foto: SWNS.com/Scanpix

Allikate sõnul on Khloe Kardashian Tristanit maha jätmas ja valmis üksinda emaks saama. Kumbki osapool pole juhtumit avalikult kommenteerinud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles