Tuntud bänd avaldas loos, mis on osaliselt Tallinnas filmitud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brainstorm.
Brainstorm. Foto: promo

Armastatud Läti bänd Brainstorm andis täna välja oma teise singli mais ilmuvalt albumilt, lugu kannab pealkirja «Wonderful Day».

Loo idee autoriks on Brainstormi basskitarrist Ingars Vilums. Inspiratsioon loo jaoks tuli kosmosest ning bänd otsustas oma loovust gravitatsioonireegleid testides laiendada. Katkendid uuest muusikavideost filmiti rahvusvahelises kosmosejaamas ja Roskosmose kosmonaut Sergey Ryazanskiy, kes oli filmimise ajal oma teisel kosmoseekspeditsioonil, on video peaosalise ja operaatori rollis, vahendab MENU.

Kõik sai alguse kui Sergey oli orbiidil ning bänd vahetas temaga kirju ja testvideoid, seejärel kohtuti maa peal ning ülejäänud osa muusikavideost filmiti Tallinnas ja Moskvas.

Kui aga eestlastel on meelest läinud, miks see Läti bänd kuulus on, siis nendele meeldetuletuseks laul, millega esineti ka Eurovisioonil. Võistlus toimus 2001. aastal Taanis, kus hiljem krooniti võitjaks Tanel Padari ja Dave Bentoni esitatud «Everybody».

Brainstorm «My Star»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles