Üllatusi täis naine! Kiiruisutaja Saskia Alusalu osales Jaapani telesõus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saskia Alusalu
Saskia Alusalu Foto: SANDER ILVEST/

Tänavu Pyeongchangi taliolümpiamängude avatseremoonial Eesti lipukandjana rohkelt tähelepanu pälvinud Saskia Alusalu rääkis «Vikerhommiku» saates, et põrutab peagi Jaapanisse.

Saskia Alusalu tunnistas eelmise nädala lõpus «Vikerhommikus», et läheb peagi Jaapanisse telesõusse. «Tähelepanu olümpia ajal oli päris palju, et jah... Vaatame, mis teisel pool maakera toimub,» sõnas kiiruisutaja. 

Elu24 võttis Alusaluga ühendust, et uurida saate kohta pisut rohkem. «Saade on nüüdseks filmitud, aga eetris on see alles 14. mail,» sõnab ta. 

«Mul pole kahjuks luba öelda, mis saatega täpsemalt tegu on, enne eetris olekut. See tehti telekanalile NTV ehk Nippon TV» jääb Alusalu napisõnaliseks. 

Kas võõral maal telesõus osalemine oli Saskia jaoks ka hirmutav? «Eks veidi ikka oli, sest ei teadnud täpselt, mis ees ootab... aga ei midagi hullu.»

Nippon TV on Jaapani telejaam, mis asutati 1952. aastal Tokyos. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles