Kes on see õnnelik mees, kes võitis näitleja Mirtel Pohla südame?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mirtel Pohla ja Toomas Olljum
Mirtel Pohla ja Toomas Olljum Foto: Instagram

Imeline Mirtel Pohla on lisaks publiku poolehoiule võitnud ka mitmete nägusate meesterhvaste südamed. Nüüd, aga näib see olevat minevik ning näitlejanna on kindlas ja õnnelikus suhtes muusikamanager Toomas Olljumiga.

Paar jäi pildile juba eelmise aasta detsembris, kui üheskoos külastati Pimedate Ööde filmifestivali lõpugalalt. Ilusat pilti endast ja kaaslasest jagas Mirtel ka enda Instagram-i kontol, kinnitades napisõnalisi jagatud kommentaare enda suhtestaatusest. 

Filmis «Portugal» kandvat rolli täitev näitlejanna ei armasta oma eraelust eriti rääkida, kuid kinnitab värskes intervjuus Kroonikale, et on õnnelikus suhtes ja tema kõrval on kindel inimene. 

Täna avaldas noor naine oma Instagram-is pildi filmi «Portugal» esilinastuselt. Lihtsal fotol vaatab paar käest kinni hoides üksteisele sügavalt silma. Pilgud tõepoolest ütlevad rohkem kui tuhat sõna! Kirsina tordil on Toomas postituse alla kommenaatrina jätnud armsa südame-emoticoni. 

 

Varasemalt on Mirtel olnud suhtes veel mitme tuntud ja eduka mehega. Pikim ja ilmselt ka tormiliseim suhe oli Rasmus Kaljujärvega, kellega tunti juba noorukieas. Lavakunstikoolis uuesti kohtudes tekkis noorte vahel säde ning suhe kestis õnnelikult 6 aastat.

Enne Rasmus Kaljujärvega uuesti suhtesse astumist võlus Mirtel ära ka näitleja Tambet Tuisu, kellega kahjuks pikalt kokku ei jäädud. Paar tuli avalikuks 2008 aasta alguses kuid 2009. aastaks oli romanss juba kahjuks lõppenud.

Veel on Mirtelit nähtud nautimas filmirežissöör Veiko Õunapuu seltskonda, kellega väisati ka Eesti Vabariigi 93. aastapäeva vastuvõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles