Bändipoisid on tülis! Laas Immatole: ma annan sulle sajalise, et lõpetaksid sa Elmari memmedel niiskeks ajamise

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel korral on vastamisi ansambli Traffic esindaja Silver Laas ja bändi Shanon laulja Taavi Immato. Mehed pilluvad vihaseid riime, sest kaotajaks ei taha jääda kumbki! Saade «Legendide lahing» on sel pühapäeval eriti mehine!

Seekord lähevad räpilahingus vastamisi hõbekõrid, kes vallutanud üksteise võidu erinevaid Eesti suuremaid ja väiksemaid lavalaudu. Nüüd on mehed kokku saanud ühel laval, et maha pidada üks korralik räpilahing! 

Õhus on pinget, sest kaotajaks ei taha jääda mitte keegi! Trafficu solist Silver Laas on end ette valmistanud vaid võiduks - kaotus on välistatud. Kas tema ülikiire kõnemaneer tuleb räppimisel pigem kasuks või kahjuks?

«Legendide lahing» on lõbus saade, kus tuntud inimesed tögavad teineteist vastastikku vaimukaid riime räppides. Ehkki sõnad on tabavalt teravad, puudub igasugune pahatahtlikkus, sest tegelikult on lahingpaarid omavahel head sõbrad ja tuttavad.

Telekevade üllatavaim sõu «Legendide lahing» on Kanal 2s pühapäeval kell 20.35, kohe pärast «Meie aastat Iraanis».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles