Iluopp läks luhta: silmavärvi muutust soovinud modell jäi nägemisest hoopis ilma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

32-aastane Argentiina modell käis iluoperatsioonil, et muuta oma silmade värvust. Paraku läks operatsioon valesti ning modell kaotas oma nägemise, vahendab Daily Mail

32-aastane Nadinne Bruna kaotas suurem osa oma nägemisest peale seda, kui silikoonimplantaatide paigaldus tema silmadesse läks valesti. Naine otsustas protseduuri kasuks, sest soovis oma pruunid silmad hallideks muuta. 

Nadinne Bruna soovis oma pruunid silmad muuta halli värvi, ent operatsioon läks luhta
Nadinne Bruna soovis oma pruunid silmad muuta halli värvi, ent operatsioon läks luhta Foto: Nadinne Bruna / SWNS.com/Nadinne Bruna / SWNS.com

Kuna selline protseduur on USAs keelatud, pidi naine selleks Kolumbiasse lendama. Paraku läks lõikus valesti ning peale seda oli tema nägemine pidevalt udune ning silmad punetasid alatasa. «Mu nägemine on nüüd nagu 90-aastasel,» sõnab modell.

Nadinne Bruna peale oma luhta läinud silmaoperatsiooni
Nadinne Bruna peale oma luhta läinud silmaoperatsiooni Foto: Nadinne Bruna / SWNS.com/Nadinne Bruna / SWNS.com

Naise elu on täiesti rikutud. Instagrami modell, kellel on sotsiaalmeedias peaaegu 200 000 fänni, vaevleb depressiooni küüsis, sest ta silmanägemist ei ole võimalik taastada.

Kuigi naine käis saatuslikul operatsioonil juba 2016. aastal, avalikustas ta oma hirmuäratava kogemuse alles nüüd. «Enne lõikust oli mu nägemine suurepärane,» sõnab modell. «Kõik oli suurepärane, ent ma olin nii naiivne,» kahetseb ta nüüd saatuslikku operatsiooni. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles