Kolm vaprat Eesti tüdrukut reisivad ilma rahata Amsterdami

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeskonna "All In" liikmed Grete, Kaari ja Krislin.
Meeskonna "All In" liikmed Grete, Kaari ja Krislin. Foto: Promopilt

Kolm südikat Eesti neidu on võtnud vastu väljakutse osaleda Red Bull-i korraldatud võistlusel, kus seitsme päeva jooksul tuleb seigelda läbi Euroopa ja jõuda Amsterdami. Ainsaks valuutaks Red Bulli purgid. 

Võistlus «Can you make it?» haarab endaga 200+ tudengitest koosnevat tiimi, rohkem kui 60-st riigist üle maailma. Eesmärgiks läbida teekond läbi Euroopa Amsterdami, milleks aega vaid 7 päeva ja ainsaks valuutaks Red Bulli purgid. Lõbus ja seikluslik võistlus nõuab osavõtjatelt suurt leidlikkust, šarmi ja vastupidavust.

Stardipunktideks üle Euroopa on sel korral Manchester, Stockholm, Madrid, Budapest ja Rooma. Meie tüdrukute teekond algab Stockholmis. 

Sel aastal esindab Eestit 11 meeskonna hulgast võitjaks valitud tiim "All In", mille liikmed Grete, Kaari ja Krislin on tõelised Eestimaa kaunitarid ja näitavad võistlusel üles lisaks ilule ka leidlikkust ja nupukust. Oma seikluse 4. päeva lõpuks on neidu teel Koppenhaagenist Hamburgi.

Praeguseks on nad erinevate teenete, öömajade ja trantspordi vahetanud 74 Red Bulli purki. 

Auhinnaks reklaamiti välja Destination Red Bull-i poolt sposnoreeritav unistuste seikluskogemus. 

Neidude edule aitab kaasa ka sotsiaalmeediatoetus, niiet tsekka kindlasti ja hoia end kursis SIIN.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles