Nõiapada keeb: tervendaja Antonina süüdistab superselgeltnägijat pettuses!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modell "Valgest nõiast" inspireeritud kostüümis.
Modell "Valgest nõiast" inspireeritud kostüümis. Foto: NICHOLAS KAMM/Instagram

Õhtulehe veebisaates «Puuduta mind» oli sel neljapäeval külaliseks Eesti "Selgeltnägijate tuleproovis" kolmandaks jäänud tervendaja Antonina. Naine süüdistab võitjaks tulnud Anu Pahkat plagiaadis ja ideevarguses.

«Ma usaldasin liialt,» ütleb Antonina Kersna ja kirjeldab valusat kogemust ja pettumust seoses Anu Pahka-ga. Kersna väidab, Pahka raamat avaldab Stepanova mantraid enda omadena. Antonina tunneb neid sõnu täpselt, sest just tema oli see kes naisele raamatu kingituseks andis. 

Antonina Kersna rääkis saatejuhtidele, et Anu Pahka varastas temalt ka idee Venemaa selgeltnägija Svami Daši Eestisse tuua. Antonina oli asjaajamistega juba alustust teinud, ka Švamiga isiklikult rääkinud, kuid Anu võttis plaanist kuuldes tegutsemise salaja üle. Anu on tehtust teadlik ja juhtunu osas erilist kahjutunnet ei oma. Öeldes, et selliste asjade jaoks on vaja olla õigel ajal õiges kohas. Sel korral oli seda Pahka. 

Motivatsioonidena näeb Antonina vaid suurt raha, mille Anu kõik enda taskusse saab. «Sa oled mulle miljoni võlgu!» hüüatab pettunud naine. 

Saatejuhid uurisid tervendaja käest, et milliste hädadega inimestel tema käest abi on võimalik saada. «Kui inimene on loll ja jabur, siis teda enam targaks ei tee!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles