Appi! John Travolta taas tundmatuseni muutunud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Näitleja John Travolta on uue filmirolli jaoks välimust trastiliselt muutnud. 64-aastane staar kannab uhket habet ja hallikarva juukseid, sarnanedes vähe tavapärasele šarmantsele välimusele, vahendab The Sun.

Filmi «Pulp Fiction» näitleja muutuse põhjus on ettevalmistus uueks rolliks filmis «Moose». Filmi režissööriks on kunagise skandaalse bändi Limp Bizkit ninamees Fred Durst. 

John Travolta 
John Travolta Foto: ROBYN BECK/Scanpix

Filmi sisu põhineb tõestisündinud lool, fännist, kes aastaid tagasi Dursti jälitas. John Travolta kehastab tegelaskuju kelle hullumeelseks kinnisideeks on filmid ja enda lemmikkuulsuse tegevuskangelase nukk. Obsessioon kasvab üha suuremaks ja fiksatsioon võtab mastaapsemad mõõdud kui pelgalt soov kuulsusega kohtuda ja muutub üha enam plaaniks tema elu hävitamiseks. 

Kuulduste kohaselt ei ole Travolta juuksed päriselt hallid, vaid ta kannab parukat. 

Näitlejad peavad tihti rolli jaoks ümber kehastuma, ka John on erinevate rollide jaoks erinevaid soenguid ja välimusi kandma.
Vaata galeriid John-i erinevatest välimustest läbi aegade!

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles