Dave Benton: Vaimset vägivalda ei pea keegi taluma!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dave Benton.
Dave Benton. Foto: Liis Treimann/Scanpix

6. mail toimub naistele suunatud suurseminar «Mehe sügavam tõde», mis annab meestele sõna rääkida ausalt ja avatult naistest ja endist. Teiste seas räägib olulistest teemadest ka Eurolauluvõitja Dave Benton.

Ürituse korraldaja Raivo Juhanson sõnas ajalehele Pealinn antud intervjuus, et seminaril puudutatakse teemasid, millest meestel on keeruline rääkida. Näiteks tunded, seksuaalsus, spirituaalsus, empaatia ja haavatavus. Läbi kogemuste jagamise on seminari eesmärgiks luua paremat arusaamist, ühtsustunnet ja sügavamat armastust meeste ja naiste vahel. 

Videokeskkonda Youtube üles laetud lühikestes videos astub astub üles ka laulja Dave Benton. Dave on praegu abielus fitnessitreenerist Marisega, kellega kasvatatakse koos kahte tütart. Üks neist ka sel aastal telesaates «Eesti otsib superstaari» silmapaistvaid etteasteid teinud Sissi, kelle tuleviku saates otsustab rahvas juba sel pühapäeval. Dave-il on eelmisest 24-aastat kestnud kooselust kaks praeguseks täiskasvanud last ja endine abikaasa, kellest mälestused kuigi helged pole. 

Videos sõnab mees, et keegi ei peaks taluma vaimset vägivalda. Raskest olukorrast väljunud mees on praeguseks õnnelik ja sõnab: «Elu võib olla teistsugune! Elu võib olla parem!»

Naiste suurseminar "Mehe sügavam tõde" toimub Tallinna loomelinnaku Vabal Laval 6. mail kell 12–18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles