Poliitikute kisma! Indrek Tarand Rainer Vakrale: miks sa vedeled iga nädal küliti klubi Privé letil?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

See ei ole «Foorumi» saade see on «Legendide lahing». Kui räpilavale astuvad poliitikud Indrek Tarand ja Rainer Vakra, võib olla kindel, et ees ootab tõeline poliitiline kisma. 

Tarandist õhkub enesekindlust. Tänu suuremale elukogemusele peab ta ennast kindlaks favoriidiks. Samas peitub Vakras kogemustega kapiräppar, kes on julget sõnaseadmist jõuluvana ees varemgi harjutanud. Rainer Vakra mõnitab Indrek Tarandi ikoonilisi päikseprille: «See on Europarlament mitte CSI: Miami!» 

Alati väljapeetud Indrek Tarand on seekord tuusa kärtspunasesse räppari dressipluusi riietatud ja nimetab Rainer Vakrat kumminukuks ning küsib lausa ilkudes: «Arvad, et see mis teed on päris asi?» Edasi lajatab ta Rainer Vakrale: «Sa teed poliitikat vaid selleks, et ajada seeliku alla kätt.»

Legendide Lahind, otse sündmuspaigal. Viimane hetk valmistuda enne lava. Rivaalid on veel vennalikult ühel rindel.
Legendide Lahind, otse sündmuspaigal. Viimane hetk valmistuda enne lava. Rivaalid on veel vennalikult ühel rindel. Foto: Mihkel Maripuu

Tarand ei suuda ka õige räppari kombel enese upitamisest loobuda ning mainib, et just tema viis Vene väed Eestist välja. Rainer Vakra aga ei suuda Tarandit pikalt kuulata ja lajatab: «Säärast ila tuleb su suust». 

Ja ega Vakragi mingi kummist poiss pole, ta paneb korralikult vastu vihjates Tarandi alkoholiprobleemidele: «Silmad tulipunased ja promilliga sind roolist leiti Viruväravast.»

Indrek Tarand küsib vastu, kuidas Vakral endal nende promillidega on ja lisab: «Sa vedeled ju iga nädal küliti klubi Privé letil»

"Legendide lahing"
"Legendide lahing" Foto: Mihkel Maripuu

Vaata tervet poliitikute kätši videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles