Purjus naine sõitis meelega kaljult alla ning tappis enda lapsed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer ja Sarah koos enda kuue lapsega.
Jennifer ja Sarah koos enda kuue lapsega. Foto: Kuvatõmmis videost

Autoõnnetusest, mille tulemusena hukkusid lesbilised suhtes olevad kaks naist ja nende lapsed, on möödas peaaegu kuu, kuid nüüd on välja tulnud asitõend, mis viitab, et tegu ei olnud õnnetusega.

26. märtsil avastasid ametivõimud Mendocinos, Californias autovrakist viis surnukeha. Auto oli kaljult alla sõitnud, tappes kõik viis autos olnud inimest.

Politsei arvas alguses, et tegu on õnnetusega, kuid pärast roolis olnud 39-aastase Jennifer Harti autopsiat tuli välja, et naine oli õnnetuse ajal sügavalt purjus. Teistes autos viibinutele tehti sarnane protseduur ning selgus, et laste kehas on jälgi rahustist, mis muudab selle tarbijad uimaseks ja väsinuks.

Kogu selle info põhjal usub politsei nüüd, et õnnetus ei olnud õnnetus ja Jennifer Hart sõitis tahtlikult kaljult alla, kajastab Radar Online

Washingtoni osariigist pärit vanemate puhul oli teada, et nii Jennifer kui tema abikaasa Sarah ahistasid enda adopteeritud lapsi, näljutades neid ja tekitades füüsilist traumat. Lisaks tehti selgeks, et Jennifer ja Sarah kandsid turvatööd, aga lapsed mitte.

Jennifer, Sarah ja nende kuus last
Jennifer, Sarah ja nende kuus last Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Jennifer oli sõitnud 140 kilomeetrit tunnis alla 33 meetri kõrguselt kaljult. Autos olnud lapsed olid vanuses 12 kuni 19.

Praegu pole teada, miks Jennifer enda naise ja lapsed tappis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles