Kuidas Liis Lemsalu saavutab supersaleda taljejoone?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lemsalu.
Liis Lemsalu. Foto: Mihkel Maripuu

Imekaunis artist ja «Legendide lahingu» saatejuht Liis Lemsalu püüab pilke nii oma ägeda karakteri kui võrratu figuuriga. Sageli eksponeerib ta laval oma veatut taljejoont. Mis on tema saladus niivõrd hea vormi saavutamiseks ja hoidmiseks?

Kas niivõrd ahtakese talje omanik üldse midagi sööb? Või mõõdetakse iga paluke välja täpselt kaalu järgi? Liis on imselgelt sportlik kaunitar, sire ja lihaseline - on ta äkki üks nendest, kes süsivesikud oma menüüst välja jätnud?

Liis Lemsalu "Legendide lahing"
Liis Lemsalu "Legendide lahing" Foto: Mihkel Maripuu

«Ma söön väga palju süsivesikuid,» naerab kaunitar ja sirutab käe muretult järgmise pizzalõigu järele. «Kuid võimalusel väldin ma liha. Ma ei ole toitumises pretensioonikas, aga eelistan süüa seda, mis minu vaadetega kooskõlas on.»

Liis on väga keskonnasõbralik ja suure südamega artist, kes just eetilistel kaalutlustel ütleb ei vägivallale, vastutustundetule keskonna koormamisele ja sellest tulenevalt ka liha söömisele. Samuti ei kanna kaunitar karusnahku. Hooliv hoiak ulatub tema elustiilis toidulaualt palju kaugemale ning soov taljet hoida ei oma selles valikus vähimatki kaalu.

Mis siis Liisi saladus on? Vastus on ebapopulaarselt lihtne - ta mõtleb õigesti. Muidugi on geenidki helded olnud ning kogu elu sportlik elustiil annab head eeldused. Laval sadade silme all oleks siiski imelihtne oma kaalu pärast stressi minna, samuti on artisti elustiil hektiline ja regulaarne söömine väga keerukas. Liis püüab võtta asja võimalikult muretult.

  • Eelista puhtaid ja värskeid asju.
  • Hoia energia sisse laadimine ja kulutamine enam-vähem tasakaalus.
  • Peamine - ära muretse ülearu ei söömise ega oma kehakuju pärast!

Teadagi on moodsas maailmas nii fitnessist kui toitumisest vormitud tootlikud äriharud. Selle nimel nähakse ekstra vaeva, et inimesed kaugeneksid lihtsatest lahendustest, oleksid rahulolematud, ei usaldaks ennast ega oma keha. See on kellegi huvides ja sunnib tarbima. Tõde on aga lihtne - heas vormis inimene võib olla väga erinev ja kõik nad on tegelikult ideaalsed. 

Survestamine, piiramine, enese piinamine ja iga suutäie jälgimine viib sihile (kui üldse) vaid lühikeseks ajaks. Kuid olla kogu elu vormis, seal juures veel õnnelik ja energiline, saab siis, kui sööd nii palju kui vaja ning siis kui vaja, muretult ja loomulikult.

Imetle Liisi suurepärast vormi saates «Legendide lahing» Kanal2, pühapäeval kell: 20.35

Liis Lemsalu "Legendide lahing"
Liis Lemsalu "Legendide lahing" Foto: Mihkel Maripuu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles