Video: purjus sületantsijad läksid lennureisil karvupidi kokku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis videost
Kuvatõmmis videost Foto: Aviation Hub / Youtube

Internetti lekkis video kolmest purjus naisest, kes läksid lennureisil omavahel nii vihaselt kaklema, et lennumeeskond pidi sekkuma, vahendab The Sun

Londonist Tenerifele suundunud lennuki pardal läksid omavahel tülli kolm sõbrannat, kes kõik olid purjus. Meeskond võttis neilt küll alkoholi ära, ent kuidagi õnnestus see naistel tagasi saada.

Teiste reisijate sõnul puhkes kaklus üsna ootamatult, sest vaid hetk varem olid naised üksteisega väga sõbralikud ning embasid üksteist. 

«Järsku hakkasid nad üksteise peale karjuma ning pilduma solvanguid, see häiris teisi kaasreisijaid ning neilt paluti alkohol ära võtta,» kirjeldab üks pardal olnutest. 

«Seejärel ründas brünett naisterahvas blondi, haarates teda juustest. Me kartsime, et keegi võib tõsiselt viga saada,» jätkab pealtnägija.

Naised, kes olevat sületantsijad, läksid omavahel kaklema - üksteisel tiriti juukseid peast ning üks neist sai kannatada nii hullusti, et tal oli nägu verine. 

Lõppuks õnnestus lennumeeskonnal riiukuked lahutada ja kord taastada.

Vaata videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles