Üllar Jörbergist Scooterini: Haapsalu Jaanituli kuulutas välja kahepäevase programmi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scooter lauluväljakul
Scooter lauluväljakul Foto: Toni Läänsalu

22. ja 23. juunil tehakse Läänemaa võimsaimas lossihoovis korralik raputus rahulikule ja tradistiooniderohkele eestlaste jaanipäevale. Kaks päeva möllab Haapsalus Eesti levimuusika paremik, mille kirsiks tordile on maailma tantsumuusika lipulaev Scooter.

Haapsalu Jaanituli 2018 esinevad:

Üllar Jörberg - Legendaarne eesti laulja, kes on tantsutanud eestlasi juba aastakümneid. Mehe üks tuntumaid palasid on «Kutse tantsule». 

Üllar Jörberg
Üllar Jörberg Foto: KRISTJAN TEEDEMA/PM/SCANPIX BALTICS/Scanpix

2 Quick Start - Eesti ansambel, mille eesotsas on solist Pearu Paulus. Bänd on tegutsenud juba aastast 1992 ning nende parimad palad on «Neiu mustas kleidis» ja «Olen loobuda sust proovinud».

Pearu Paulus.
Pearu Paulus. Foto: Dmitri Kotjuh/ Järva Teataja/ Scanpix

Caater - Eesti euro-dance'i ansambel, kuhu kuuluvad Kalle Kukk, Markku Tiidumaa, Andrus Lang. Caater on sõlminud plaadilepingu Sony Musicuga. 

Caater
Caater Foto: Promo

Nancy - Eesti diskolauljatar. Muusikute suguvõsast pärit Nancy jõudis estraadile varieteelauljatarist ema Els Himma jälgedes.

Nancy live Punases majas
Nancy live Punases majas Foto: Aron Urb

Tuberkuloited - The Tuberkuloited on 1991. aastal Sindis alguse saanud Eesti bänd. Nende suurim hitt on legendaarne «Lilleke rohus».

Tuberkuloited, Indrek Raadik ehk Summer
Tuberkuloited, Indrek Raadik ehk Summer Foto: Madis Sinivee

Põhja-Tallinn - Eesti popisugemetega hiphopansambel, mis koosneb Pelgulinnast pärit kolmest hiphopparist ja naislauljast ning mujalt Tallinnast pärit kolmeliikmelisest live-bändist.

Põhja-Tallinn.
Põhja-Tallinn. Foto: Promo

Cityflash feat Laura Ly -  DJ Cityflash (kodanikunimega Meelis Eskola) ja Laura-Ly on muusikud, kes vallutasid edetabelid looga «Don't Leave Me».

Scooter - Scooter on juba viimased 25 aastat olnud tantsumuusika suur täht ning andud välja 19 albumit, mida on saatnud suur müügiedu. Artist on loonud muusikat hardcore, hardstyle, jumpstyle, hands up, electro- ja trance'i vallas.

Scooter live
Scooter live Foto: Madis Sinivee

Õhtut juhib legendaarne DJ Allan Roosileht. 

Buduaar Turg Live Saku Suurhallis, Allan Roosileht
Buduaar Turg Live Saku Suurhallis, Allan Roosileht Foto: Konstantin Sednev

Haapsalu Jaanituli toimub teist aastat järjest ning võõrustas eelmisel aastal mitmeid tuhandeid külastajaid. Ürituse pileteid saab osta soodsamalt eelmüügist Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles