VIDEO. Kes on Eesti kõige kompum meesartist?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
  • Kui karm eksimus on hümni valesti laulmine?
  • Taavi Immato andis «Legendide lahingus» kõige profima battle'i.
  • Keda meenutab Silver Laasi välimus? Loe ja leiad mitu huvitavat võrdlust.

Kes on Eesti kõige kompum meesartist? Äsja läksid «Legendide lahingus» karvupidi kokku Shanoni ninamees Taavi Immato ja Silver Laas Trafficust. Asi on nüüd klaar - Taavi võit!

Asjatundjate sõnul on Taavi Immato üleüldse kõige kõvem räppar, kes siiani «Legendide lahingu» laval võitlustulle astunud. Kui vaadata nende ridadesse, kes tavapäraselt teiste stiilidega või elualadega ametis on. Taavi oli laval tõeline kuningas - tabas biiti, tundis ennast sõiduvees ning edastas oma sõnumit pöörase jõu ja energiaga.

Kuid Silver Laas polnud samuti pehmest puust - selgi muusikul on selge räpitalent tagataskus! «Silver oli väga, väga tubli,» tunnistab Taavi. «Aga mina panin väga palju energiat sisse! Koos Põhja Koreaga neid riime ragistasime ja selline oli lõpptulemus. Mina olen väga õnnelik!»

"Legendide lahing"
"Legendide lahing" Foto: Mihkel Maripuu
«No ikka see, et Silver hümni valesti laulis! EKRE paneks su vangi!»

Kas Silver sai kaela seetõttu, et Kesköödiskost tüütumat lugu Eestis polegi?

«No ikka see, et ta hümni valesti laulis! Hümni õppimise asemel vist panid jõukas kangi. Laulsid kahel korral mööda! EKRE paneks su vangi,» avaldab Taavi naerdes kõige tapvama riimirea, mis vastasele enam mingit võimalust ei jätnud.

Legendide lahing - Taavi Immato
Legendide lahing - Taavi Immato Foto: Pilt videost

Taavi andis laval ka väga sirgjoonelise kirjelduse oma rivaali Silver Laasi välimusele, mis arvatavasti kiirelt rahva hulka kandub: «Sul omapärane lõust - veits Margus Prangli, veel viskab Rein Langi, aga enim orangutangi.»

Legendide Lahind, otse sündmuspaigal - räpiringi saabub staar Silver Laas. Kas oled Taavi antud kirjeldusega nõus?
Legendide Lahind, otse sündmuspaigal - räpiringi saabub staar Silver Laas. Kas oled Taavi antud kirjeldusega nõus? Foto: Mihkel Maripuu

Publiku poolehoiukisa, mis Taavi Immato võitjaks kuulutas, oli tõenäoliselt kõigi aegade vägevaim ja ülevoolavaim. Nii pöördesse õnnestub rahvast ikka haruharva ajada! Mis tunde see võitjale endale tekitas? «See on igapäevane tunne!»

"Legendide lahing" Taavi Immato jaoks on fännide ja fännitaride kõrvulukustavalt kirglik kisa igapäevane asi.
"Legendide lahing" Taavi Immato jaoks on fännide ja fännitaride kõrvulukustavalt kirglik kisa igapäevane asi. Foto: Mihkel Maripuu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles