Video: ameeriklanna tappis oma teisiku ja röövis ta identiteedi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lois Riess
Lois Riess Foto: Reuters/AFP/AP/ScanPix

Ameerika Ühendriikide politsei otsib naist, kes tappis teise naise, kes oli oma välimuselt temaga väga sarnane, röövides tapetud naise identiteedi.

Politsei teatel on tegemist 56-aastase Lois Riessiga, kes on kolme täiskasvanud lapse ema, tal on vähemalt üks lapselaps ja ta on tuntud oma hasartmängusõltuvuse poolest, teatab nbcnews.com.

«Tagaotsitav naine oskab endast head muljet jätta, ta naeratab nagu ükskõik, kelle ema või vanaema, kuid tegemist on külmaverelise mõrvariga,» sõnas Florida Lee maakonna politsei asejuht Carmine Marceno.

Lois Riess
Lois Riess Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Politsei kahtlustuste kohaselt võis Riess tappa esmalt oma abikaasa David Riessi, kes leiti märtsi lõpul Minnesotast Blooming Prairies nende kodust maha lastuna.

Florida politise teatel ei ole nad Riessi veel tabanud, ta on kuulutatud tagaotsitavaks, olles relvastatud ja ohtlik. Ta võib uuesti tappa, kui tal raha otsa lõpeb.

Politsei avalikustatud fotodel on näha, et Riessil on plaatinablondid juuksed ja täidlane nägu.

Lois Riess
Lois Riess Foto: Reuters/AFP/AP/SCANPIX

«Minnesotas elanud Riess põgenes märtsi lõpul pärast mehe tapmist Floridasse, kus ta sõbrunes oma teisiku, 59-aastase Pamela Hutchinsoniga. 5. aprillist pärineb turvakaamerasalvestis, millel on naisi näha koos Fort Myersi restoranis. Sealt suundusid nad Hutchinsoni koju,» teatas Washington Post. 

Lois Riess (paremal) ja Pamela Hutchinson
Lois Riess (paremal) ja Pamela Hutchinson Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Politsei leidis Hutchinsoni surnukeha 9. aprillil ta korterist, naine oli maha lastud. Reiss võttis kaasa ohvri raha, krediitkaardid, isikutunnistused ja auto, jätkates põgenemist.

Uurijate arvates kasutas naine nii oma abikaasa kui võõra naise tapmiseks sama relva.

Florida politsei andmetel liikus Riess edasi Louisianasse ja Texasesse, kuna mõrvatud Hutchinsoni masinat nähti sealsetel teedel.

Florida ja Texase politisei teatel ei ole neil Riessi täpne asukoht veel teada, kuid ta otsimist jätkatakse.

«Minu karjääri jooksul on see esimene kord, mil keegi tapab temaga väga sarnase inimese ja võtab tema identiteedi,» nentis Florida Lee maakonna politsei asejuht Carmine Marceno.

USA politsei andmetel paneb seal iga kümnenda mõrva toime naisterahvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles