Tontlikud pildid: pardimusi Carly rajul ilumaratonil ei paista lõppu, nüüd läheb ta tagumiku kallale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Instagram

26-aastane ameeriklanna on kulutanud juba umbes 40 000 naela, et välja näha nagu animeeritud tegelaskuju Jessica Rabbit, vahendab Daily Star.  

Carly Mersola on noor naisterahvas Californiast, kelle unistus on välja näha nagu Jessica Rabbit. Selleks on ta käinud mitmetel ilulõikustel ning lasknud suurendada oma rindu, paigaldanud lõua implantaadi ning süstinud korduvalt Botoxit. 

 

I love my clothes so much! ❤️I hope everyone has a beautiful weekend!

A post shared by Carly Doll ?? (@carlymersola) on

Mersola alustas operatsioonidega 2017. aastal ning tunnistab, et ei ole veel ilukohendustega lõpetanud. Ta soovib tõsta oma tuharaid ning lasta veel kord oma rindu suurendada. 

Naisterahval on Instagramis ligi 100 000 jälgijat, kes naise püüdlustele kaasa elavad. Ometigi usub nii mõnigi jälgija, et naisterahvas moonutab end fotodel.

 

Say Goodbye to the Blonde Hair❤️?✨

A post shared by Carly Doll ?? (@carlymersola) on

 

Tan bikinis??? #beachday #californiagirl

A post shared by Carly Doll ?? (@carlymersola) on

 

If only I back the camera up a teeny tiny bit more ??

A post shared by Carly Doll ?? (@carlymersola) on

Samuti avaldab naine Instagramis endast pilte näitamaks, milline ta oli enne lõikustega alustamist. Kuidas tundub sulle, kas naine on ilukohendustega liiale läinud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles