Selgus maailma ilusaim naine!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakirja People kõige ilusam naine Pink
Ajakirja People kõige ilusam naine Pink Foto: KEVIN WINTER/Scanpix

Ajakiri People on juba 1990. aastast alates igal aastal valinud ilusaimat naist. Sel aastal avaldatakse suisa terve «ilule» pühendatud erinumber, mille kaanel julge iseloomuga silmapaistev 38-aastane laulja Pink!

Naine pani alguse oma esinemiskarjäärile juba 14-aastasena, Philadelfias. Sellest ajast on pärit ka hüüdnimi Pink (inglise keeles «roosa»), mis esialgu oli mõeldud halvustaval toonil. Hüüdnimi põhineb filmist Reservoir Dogs («Marukoerad») režissöör Quentin Tarantino loodud karakteril «Mr. Pinkil». Naine on selle aja kirjeldamisel nimetanud end «ekstreemseks». 

Lauljanna soolokarjäär sai tuule alla 2000. aasta veebruaris, kui avaldati debüütsingel «There You Go», mis ronis Billboardi TOP 100 edetabelis seitsmendale kohale ja kinnitas end publiku lemmikuna ka väljaspool USA-d. Sealt alanud tähelend kestab siiani ning laulanna on tõestanud end tugeva vokalisti ja esinejana. Oma esinemistel esitab ta tihti keerulisi akrobaatikanumbreid, mis lennutavad lauljannat lava kohal kõrgudes ringi. Füüsiliselt väga nõudlikud trikid tunduvad suisa nii kerged, et laulja ei kaota hetkekski oma hääle üle kontrolli. 

Vaata staari 2014. aastal Ameerika Muusikaauhindade gala keerulise koreograafiaga esinemist:

Pink! on lisaks võimsale lauluhäälele, edukatele lugudele ja füüsiliselt nõudlikele esinemistele ka aus ja otsekohene inimene, kes inspiratsiooniks ja eeskujuks paljudele. Juba karjääri algusest on naine silma paistnud nii oma julgete väljaütlemiste kui «stereotüüpsest naiselikust ilust» erineva välimusega. Naine esineb julge ja praktiliselt karmatuna kuid ei häbene väljendada oma tundeid, sealjuures ka peatäie nutta kui vaja. 

Pink!-i ja abikaasa Carey Harti(42) peres kasvavad kaks last: tütart Willow Sage (6) ja poeg Jameson Moon (1). Pink on varem meediale avaldanud, et püüab kasvatada lapsi sooneutraalselt, et aidata lastel mõista - sinu sugu ei määra seda, kes sa oled või milleks oled suuteline. 

Muusika üheks legendaarseimaks väljaütlemiseks võib pidada 2017. aastal Muusikavideo Auhindade galal peetud kõnet. Rääkides lugu oma 6-aastasest tütrest, kes ühel päeval öelnud, et peab end koledaks ning näeb välja kui pikkade juustega poiss. Naine väljendas sisemist paanikat kuid leidis loomingulise lahenduse, näitates koostatud PowerPointi esitluses tütrele pilte androgüünsetest kuulsustest, kes oma loominguga muutnud paljude elusid.

Oma kõne lõpetab ta kirjeldusega enda ja tütre vahelisest dialoogist: «Kas näed, et muudan oma juukseid? Ei, emme. Kas näed, et muudan oma keha? Ei, emme. Kas näed mind muutmas viisi kuidas end maailmale esitlen? Ei, emme. Kas näed mind andmas kontserte täismajadele, üle terve maailma? Jah, emme.»

«Meie ei muutu, kallis tüdruk! Me võtame merekarpi sattunud terakese ja teeme sellest pärli. Ja aitame teistel inimestel muutuda, et nad saaksid näha ilu rohkemates vormides.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles