Näitlejanna Charlize Theron langes suure kaalutõusu tõttu depressiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlize Theron, 2018.
Charlize Theron, 2018. Foto: Yichuan Cao/Scanpix

Näitlejanna Charlize Theron pidi uue filmirolli jaoks rämpstoidudieedi abil kaalus kõvasti juurde võtma. Suur kaalutõus ning ebatervislik toitumine mõjus laastavalt ka naise vaimsele tervisele. 

Järgmisel kuul linastuv film «Tully» on lugu kolme lapse emast Marlost, kelle vend talle lapsehoidja kingib. Žesti ekstravagantsusest kõhklema kippunud naisel tekib noore ja vahel väljakutseid esitava noore lapsehoidjaga unikaalne side. 

Oscarivõitja Charlize kehastab filmi üht peaosalist, Marlot. Rolli täitmiseks pidi naine kaalus juurde võtma üle 22 kilogrammi. Suur ja kiire kaalutõus ootas näitlejannalt täieliku elustiilimuutust, mis tähendas ka keset ööd ärkamist ning ebatervisliku ja kaloririkka toidu söömist, vahendab People

Selliselt elamine ja suured muutused kehakuvandis mõjusid raskelt ka naise meeleolule ja vaimsele tervisele, öeldes, et koges seetõttu ka depressiooni. Lisaks kaalutõusule oli pikk ka kaalualandamise tee. Küll aga ütles naine DailyMail-i vahendatud intervjuus, et nii suure kehakaalu säilitamine oli tema jaoks raske ja söömine muutus pärast esialgset eufooriat väga kiiresti piinarikkaks tööks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles