Vaata, mis toimub väikeste hiiglaste kodudes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Väikesed hiiglased» 6. saate järel jätkavad võistlust Hanna Haruldased, Danieli Tegijad ja Getteri Geniaalsed
«Väikesed hiiglased» 6. saate järel jätkavad võistlust Hanna Haruldased, Danieli Tegijad ja Getteri Geniaalsed Foto: Erlend Štaub

Juba nädala pärast selgub, kas Kanal 2 populaarse talendisaate «Väikesed hiiglased» võidavad sel hooajal Danieli Tegijad, Getteri Geniaalsed või Hanna Haruldased. 

Täna kell 20.00 jälgib meeleolukas erisaade kõikide tiimide emotsionaalset teekonda finaalini ja teeb meid nende andekate lastega rohkem tuttavaks.

Vaid seitsme päeva pärast astub kolm tiimi suurele show-lavale, et finaalis võidu nimel kõik mängu panna. Kes nad on ja kuidas nad selleks suureks etteasteks valmistuvad?

Danieli Tegijad
Danieli Tegijad Foto: Kanal2

Telekaamera saadab Getteri Geniaalsete lauljat Oliveri koolitundides ja muusikakoolis. Sõidame Kehrasse külla Hanna Haruldaste minitalendile Kristenile ja läheme koos Danieli Tegijate laulja Daniellega trenni. 

Getteri Geniaalsed
Getteri Geniaalsed Foto: Kanal2

Kõik kolm finaalitiimi küpsetavad koos muffineid, hullavad Ülemiste keskuse Lennumaal ja naudivad tervislikke smuutisid.  Samuti tähistavad Danieli Tegijad Lynethi üheksandat sünnipäeva. 

Hanna Haruldased
Hanna Haruldased Foto: Kanal2

«Väikeste hiiglaste» meeleolukas erisaade on Kanal 2 eetris täna kell 20.00, kohe pärast «Reporterit».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles