Galerii: ajakirja People valis kõige ilusamaks naiseks Pinki

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ajakiri People, mis on tuntud kõige ilusamate inimeste valimise poolest, otsustas, et selle aasta kõige kaunim naine on 38-aastane laulja Pink, kes poseeris esikaanel koos enda kahe lapsega.

Pink käis mõned päevad tagasi Elleni jutusaates, kus ta kommenteeris talle osutatud au. «Ma pöördusin uudist kuuldes kohe selle poole, kes ruumis oli, ja küsisin: kas sa oleksid kunagi arvanud, et asjad võivad veel paremaks minna?» vahendab Cosmopolitan.

Selle järel teatas ta, et ta on õnnelik, et inimeste arvamus ilust on muutunud, sest ta ei ole traditsiooniliselt selline naine, kes valitakse sookaaslaste seast kõige kenamaks. «Mulle meeldib, kuidas asjad on muutumas, ning mulle meeldib, et meie perspektiiv sellest, mis on ilus, on pahupidi pööratud. Ilul ei ole midagi viga, olgu sees siis sisemine, välimine, olgu sellel erinevad varjundid või suurused. See on see, mida see sinu jaoks tähendab,» sõnas Pink saates.

Ajakirjale People antud intervjuus kirjeldab ta, mida lapsevanemaks olemine tähendab, ja arvab, et väga huvitav on tunda, et sa ei tea kunagi, kas see, mida sa teed, ka edu toob. «See on olnud minu jaoks kõige alandlikum kogemus. Enda peas tundub mulle, et ma kõlab imeliseks, aga kui ma ümber pööran, siis näen, et Willow silmad on klaasistunud.»

Varasemad «maailma ilusaima naise» auhinna võitjad on Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Kate Hudson ja Lupita Nyong'o.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles