Retrobest avaldas selleaastase üllatuspeaesineja?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Retrobest festival.
Retrobest festival. Foto: Jüri Kartul/Retrobest

Otepäält pärit Mart Juur ja Tallinnas sündinud Peeter Oja avaldasid täna läbi videopildi, et hoopis nemad on selleaastase Retrobesti peaesinejateks. Mehed on lubanud end näidata vaid parimast küljest, astudes lavale väikse Peetrikese ja ilusa Mardikesena.

Mart Juur on Retrobesti vedamas juba kolmandat aastat. Üritusse on ta kaasanud näiteks värvika baarmeni Hillari ja Eesti esikosmonaudi Bläck Rokiti. Tänavu on seltsi palutud hea sõber Peeter Oja. Üheskoos on otsustatud viia end tagasi aega, mil oldi elu parimas vormis. Seega on peaesinejateks väike Peetrike ja ilus Mardike. 

Lisaks Peetrikesele ja Mardikesele on sel suvel Otepääle oodata tõelisi maailmastaare. Teiste seas astuvad üles The Gibson Brothers, Alphaville, C. C. Catch, Baccara, Paradisio, E-Rotic,Bad Boys Blue, Anne Veski, Nexus, Singer Vinger, The Tuberkuloited, Black Velvet, Kuldne Trio ja Mr. Happyman.

Retrobest 2018 toimub Otepääl 29 ja 30 juuni ning kannab sel korral pealkirja “Suvepuhkus”. Piletid on juba müügil aadressil https://tickets.monstermusic.ee/Retrobest

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles