Murtud lähedane sõber Avicii alkoholideemonitest: ta lubas, et lõpetab, aga ei teinud seda!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avicii.
Avicii. Foto: MPI04/Capital Pictures / MPI04/Capital Pictures

Varalahkunud Rootsi päritolu muusik Avicii lähedane sõber Nile Rodgers pihtis, et mees oli nende viimase ühise esinemise ajal purjus, avaldas The Sun.

Nile Rodgers on Ameerika produtsent, laulukirjutaja ja muusik, kes sai Avicii-ga lähedaseks tehes koostööd loo «Wake Me Up» produtseerimisel. Billboardile antud videointervjuus ütles mees, et tekkinud side oli kohene ning ka loomingus toetuti üksteise energiale ja omavahelisele läbisaamisele. Viimatise ühise esinemise ajal ei suutnud Nile Avicii etteastet vaatama jääda, sest noormees oli alkoholi tarbinud. Mure lähedase sõbra enesehävitusliku käitumise pärast tegi liigselt haiget, et jääda. 

2016. aastal andis muusik, pärisnimega Tim Bergling, Hollywood Reporterile intervjuu, milles rääkis oma tervisest ja sel ajal teatatud karjääripausist. Oma otsust selgitades ütles, et kõik, mis populaarse muusikueluga kaasnes, ei olnud talle sobiv ning mõjus tervisele mitmel viisil halvasti. «Ma olen pigem introvertne inimene ja kõik, mis selle tööstusega kaasneb, ei ole mulle. Asi ei ole muusikas või esinemiste andmises, vaid kõiges selles, mis seda ümbritseb ja ei ole mulle loomupärane.»

Avicii kannatas juba mõnda aega, väidetavalt liigsest alkoholilembusest tulenevalt, erinevate tervisehädade käes ning pidi seetõttu ka tuuritamises pausi tegema, suisa mitmel korral. Nile Rogers sõnas, et kuigi mees lubas alkoholitarbimise lõpetada, ta siiski seda ei teinud. Noore muusiku surm on šokk nii fännidele kui lähedastele ja praegu pole avaldatud ka rohkem ametlikku infot surma põhjuste või asjaolude suhtes. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles