Kes on talendisaate superfinalist Sissi Nylia Benita ja kui suur on tõenäosus, et ta täna superstaariks pärajatakse?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

19-aastane Sissi Nylia Benita, vapustas pea igas Superstaarisaate voorus nii kohtunikke kui rahvast. Mihkel Raud nimetas Sissi Nylia Benitat juba ammu võitjaks. Ka kihlveokontorid panustavad superfinalist Sissile.

Retrovoorus valisid kõik kolm superstaari-kohtunikku Mihkel Raud, Koit Toome ja Eda-Ines Etti valisid viimati Sissi Nylia oma isiklikus favoriidiks. «See oli mega!» hüüdis tavaliselt väga kriitiline Mihkel Raud mitu korda peale Sissi Nylia esinemist. Ines ütles, et sai lausa külmavärinad.

Sissi lauluhääl ja hingestatud esitlused on tõesti megad, siiani on kohtunikud talle heitnud ette liigset ameerikalikkust. Nad millegipärast kardavad, et Eesti muusikamaailmas sellisele stiilile piisavalt fänne ei jätku. Aga kui mõelda Liis Lemsalule, siis on kõik võimalik. 

Juba 16-aastat laulmist harrastanud Viimsi Keskkooli õpilane Sissi on end lauljana näidanud mitmetel lavadel, sealhulgas oma muusikust isa Dave Bentoni kõrval. Kaks aastat tagasi hakkas ta iseseisvalt klaverit mängima ning suudab end tänaseks juba lauldes ja laule kirjutades ka saata.

Betsafe`i ennustusportaali analüütikute hinnangul tuleb finaal küll väga tasavägine, kuid kaalukauss kaldub 52% tõenäosusega Sissi kasuks. Instagramis on Sissil 5937 fänni, tema muhedal rivaalil Uudol aga 8331. Kui aktiivsed hääletajand nende fännid on, selgub muidugi alles homme.

 

A post shared by Sissi Nylia (@saissssi) on

Oma muusikalisteks eeskujudeks peab Sissi oma õpetajat Mirjam Dedet ning lauljaid Etta Jamesi ja Andreya Trianat.

Sissi unistuseks on kunagi ära võita Eurovisioni lauluvõistlus. Lisaks laulmisele ja laulude kirjutamisele Sissi maalib, joonistab, disainib tätoveeringuid ja tunneb kirge meigikunsti vastu. Ka armastab ta lugeda ja loodab ühel päeval ka ise raamatu kirjutada. 

«Ma panen igasse oma esinemisse kogu oma hinge ja emotsiooni. Muusika ja kunst on minu elu. See on minu minevik, olevik ja loodetavasti minu tulevik.»

Vaata Sissi Nylia rabavaid esitusi Superstaarisaatest järgi siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles