Elina Nechayeva lavasõu projektsioon saab teoks (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Netšajeva "La forza", Eesti Laul 2018 esimene poolfinaal
Elina Netšajeva "La forza", Eesti Laul 2018 esimene poolfinaal Foto: Madis Sinivee

Tänu sponsoritele saab Eurovisiooni lauluvõistluse laval näha Eesti esinemist sellisel kujul nagu Eesti rahvas seda soovinud on - vajalik 65 000 eurot on leitud. 

«Olen õnnelik, et leidus inimesi ja ettevõtteid, kes uskusid «La Forza» etteaste tervikusse ja panid oma õla alla selle realiseerimiseks Eurovisioonil Lissabonis,» rõõmustab Elina Nechayeva. «Ühtlasi olen ka väga tänulik meie tiimile, kelle jaoks ei eksisteeri lahendamatuid probleeme!»

«Eurovisiooni lauluvõistlus on paras pähkel, kui oled suurte ideedega väike riik,» kommenteerib Eesti delegatsiooni juht Mart Normet. «Tänan südamest kõiki, kes on viimase kuu aja jooksul kaasa mõelnud ning abi pakkunud.»

Eesti Laulu finaali kaastootja Saku Suurhalli kaudu annavad Eesti uhke esindamise jaoks oma panuse lisaks Suurhallile ka Carglass, River Island ja Estravel. Samuti toetavad lavanumbrit lisasummadega Eesti Rahvusringhääling ja Elina lähedased.

«Kuigi ma tean, et projektsioon ei mõjuta otseselt minu lauluhäält või lavalist sooritust, on see oluline osa kogu lavanumbrist, ilma milleta ei sünni täiuslikku tervikut,» kommenteerib Nechayeva. «Annan endast parima! Ma laulan Eurovisioonil meie kõige eest ja kõigil nimel.»

Eesti delegatsioon lendab Lissaboni laupäeva (28. aprill) varahommikul. Esimene lavaproov toimub juba pühapäeval. Eurovisiooni lauluvõistluse poolfinaalid toimuvad 8. ja 10. mail, finaal 12. mail. Elina Nechayeva astub üles esimeses poolfinaalis üheksandana.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles