Kas see luksuslik kuurort jäi maailmakuulsa Avicii viimaseks puhkepaigaks?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avicii
Avicii Foto: SCANPIX

Möödunud reedel suri ootamatult maailmakuulus DJ Avicii, kuigi politsei teab surma põhjust, ei ole seda avalikustatud. Küll aga on teada, et Omaanis puhkusel olles peatus ta Muscat Hillsi kuurordis. See, kas mees seal ka suri, on teadmata.

Muscat Hillsi kuurort avalikustas kaks päeva tagasi, et kuigi hotell on saanud väga suures koguses kirju ja telefonikõnesid seoses Avicii ootamatu surmaga, ei avalda nad privaatsusega seotud põhjustel üksikasju ega lisainformatsiooni. 

Küll aga kinnitas kuurort, et Tim Bergling ehk Avicii külastas kuurorti ning kogu oma visiidi ajal oli ta väga sõbralik ja viisakas kõigi töötajatega ning oli nagu iga teine külaline. Vaata avalikku pöördumist SIIT!

Kodulehe kohaselt asub Muscat Hillsi Resort kaunitel rannaliivadel, ent mitte kaugel linnasüdamest. Äsja renoveeritud kuurordis on privaatsed mereäärsed rannamajad, basseinibaarid ning eraterrassid, millelt avanevad suurepärased merevaated.

Vaata rohkem pilte kuurordist SIIT!

Kuvatõmmis
Kuvatõmmis Foto: Muscat Hills Resort
Kuvatõmmis
Kuvatõmmis Foto: Muscat Hills Resort
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles