Video: Tai politsei arreteeris hotellis orgiat pidanud turistid

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Youtube'ist

Tai kuulsal punaste laternate tänaval tegi politsei reidi hotelli ja leidis sealt eest suure seksiorgia, milles osales 18 eri riikidest pärit turisti. Kõik välismaalased arreteeriti.

Tai politsei sõnul olid turistid maksnud «svingerite pidu» lubanud veebilehel 39 eurot, mille kaudu saidki nad pääsme orgiale, kirjutas news.com.au.

Politsei tegi Tulip nimelisse hotelli reidi laupäeva õhtul kell 23.30 ning leidis eest grupiseksi harrastavad inimesed ning kondoomide, libestitega ning seksmänguasjadega kaetud hotellitoad. Esemed konfiskeeriti asitõendina ning orgias osalenud arreteeriti küsitlemiseks.

18 meesturisti olid pärit Saksamaalt, USAst, Austraaliast, Inglismaalt, Kanadast, Hiinast, Malaisiast, Singapurist, Taist, Kambodžast, Indiast ja Ukrainast. Nendega koos olid orgial 14 tailannat.

Hiinlasest hotelliomanik Sheng Liao Yang arreteeriti kahtlaste ürituste korraldamise ja ka hotellilitsentsi puudumise tõttu.

Hoolimata Tai punaste laternate tänava ja seksturismi kuulsusest on prostitutsioon tegelikult keelatud. Samuti on keelatud osaleda igasugustel sündmustel, kus prostitutsiooni võib esineda.

«Meile tuli Tulipi hotelli kohta kaebus. Meile öeldi, et seal korraldatakse nädalavahetustel seksipidusid,» sõnas kohaliku politsei juht Naris Niwapantawong.

Niwapantawongi sõnul tegi politsei koostööd nii immigratsiooniametnike kui ka sõjaväega, et viia operatsioon läbi kiirelt ja efektiivselt.

Tulipi hotellis on neli korrust ja 30 tuba, kusjuures üks terve korrus on tehtud «mänguala» jaoks. Politseinike sõnul olid peaaegu kõik hotellis viibinud inimesed reidi ajal «mängualal.»

Kolm hotelli töötajat olid samuti orgiale kaasatud. Nimelt pidid nad turistidele teed serveerima, tube koristama ning seksmängudes kaasa lööma.

Politseijuht Niwapantawongi sõnul uuris politsei enne reidi korraldamist kaebust väga tõsiselt ning kogus juba eelnevalt tõendeid. Näiteks teadsid nad, et peole registreerijad pidid olema paarides.

Tai politsei on hiljuti hakanud Pattaya piirkonna seksturismi tugevamalt jälgima. Tehakse reidi erinevatesse klubidesse ning arreteeritakse nii prostituute kui ka nende kliente.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles