Sõbrad kartsid juba ammu, et alkoholi üle kontrolli kaotanud Avicii lõpetab halvasti

Britten Torstenberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avicii üks päev pärast haiglas käimist.
Avicii üks päev pärast haiglas käimist. Foto: Kuvatõmmis

Möödunud reedel suri ootamatult DJ ja produtsent Avicii. Artisti sõbrad kartsid väidetavalt juba varem, et alkoholism saab noorele muusikule saatuslikuks, vahendab Mirror.

Kuuldavasti muretsesid Avicii lähedased, et joomahaigus tapab ta, sest veidi enne noore muusiku surma muutus võitlus alkoholismiga tema jaoks eriti raskeks. 

28-aastane Tim Bergling, lavanimega Avicii leiti möödunud reedel Omanis Muscati lähedalt surnuna.

Kuigi politsei ei ole veel avalikustanud surma põhjust, olevat artisti lähedased sõbrad tunnistanud, et nad kartsid pidevalt, et alkohol võtab mehelt elu. 

Ka Avicii ise oli oma alkoholiprobleemide kohta avameelne ning 2013. aastal sõnas muusik, et teeb alkoholiga lõpparve pankreatiidi tõttu. Ometigi on mehega koostööd teinud artistid tunnistanud, et ta jätkas siiski alkoholi tarvitamist vaatamata arstide hoiatustele.

Plaadiprodutsent ja muusik Nile Rodgers, kes tihti Aviciiga koostööd tegi, sõnas pärast artisti surma, et mõni aasta tagasi oli Avicii ühel üritusel purjus olnud. Rodgersi sõnul oli seda valus vaadata, sest Avicii oli varem lubanud, et ei joo enam. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles