«Kuhu jääb lojaalsus?» Internetitrollid nimetasid Ewan McGregori kauni tütre Juudaseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ewan McGregori tütar Clara tituleeriti internetitrollide poolt Juudaseks, sest ta osales oma isa filmi esilinastusel, kuigi vaid aasta eest jättis Ewan McGregor tema ema maha. Fännid on marus, uskudes, et tütar reetis oma ema. 

22-aastane Clara McGregor ilmus esimest korda avalikult oma isa kõrvale Tribeca filmifestivalil, kus esilinastus Ewan McGregori uus film «Zoe», vahendab The Sun.

Tütar Clara väljendas veel eelmisel aastal selgelt, et on isa peale maruvihane, et too tema ema maha jättis ning 33-aastase Mary Elizabeth Winsteadi juurde läks. Ent paistab, et nüüdseks on tütar isale andestanud. 

Ometigi sai Clara tunda pahameeletormi, kui postitas endast koos isaga Instagrami pildi ning internetitrollid ei lasknud end kaua oodata. 

«Kallis Clara... Kuhu jääb su väärikus? Su ema on kodus ja hoolitseb su õdede eest, eksole? Oled end müünud maha peotäie läätsede eest,» kommenteeris üks. 

«Kas sulle meeldib see, et oled end maha müünud nagu Juudas? Selgub, et nüüd oleme kohtunud uue Claraga, kes jättis seljataha selle inimese, keda austasime,» lisas teine.

Ent Clara McGregor ei lase end internetitrollidest segada ning kogu olukord ajas teda vaid naerma. «Ha! Vabandust, aga see viimane osa läätsede kohta läks täppi... ma armastan läätsesid,» ironiseeris ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles