Vaata! Õed Hadidid tähistasid Gigi sünnipäeva võrdväärselt kuumadest kleitides

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Gigi Hadid, kes alles eelmisel kuul teatas lahkuminekust popstaar Zayn Malikuga, tähistas lähedaste seltskonnas 23. sünnipäeva ja nägi sealjuures võrratu välja. Teistehulgas püüdis pilke ka Gigi samaäärsel kaunis õde Bella, vahendas DailyMail.

Gigi Hadid on Ameerika modell, kes oli pikka aega suhtes One Directioni endise liikme Zayn Malikuga. Erakordselt kaunis paar pakkus silmarõõmu kõikidele fännidele. Gigi figureeris ka Zayni tulikuumas muusikavideos «Pillow Talk». Eelmisel kuul teatas paar ootamatult lahkuminekust. Sünnipäeva tähistades tundus noor naine möödunud südamevalust aga igal juhul üle saanud olevat. Särades, supermodellile kohaselt, napis kuldses minikleidis. Õde Bella, kes on samuti modell, ei jäänud grammigi alla. Tema rabas pigem väljapeetud elegantsiga.  

Hadidide perekonda on õnnistatud uskumatult heade geenidega. Gigil ja Bellal on ka vend, kes on samuti modell kuid iseloomult pisut häbelikum ja tagasihoidlikum. Nende ema on tuntud supermodell Yolanda Hadid, kes oma karjääris mõõtu võtnud Tyra Banksiga. Kui üldse keegi suudab Tyra Banksile konkurentsi pakkuda siis on Yolanda kindlasti üks neist kahest. Teine vaieldamatult Janice Dickinson. 

 

++

A post shared by Anwar Hadid (@anwarhadid) on

Ajakirjale W Magazine jaanuaris antud intervjuus selgitab Yolanda, et muretseb siiani oma laste pärast väga. Modellimaailm on karm, kuid tänu sellele, et naine juba 16-aastasena professionaalina tööle asus, on tal palju teadmisi, mida lastega jagada. Sealjuures pidas ta väga oluliseks ka seda, et tütred omavahel end ei võrdleks ning töö ja eraelu üksteisest lahus hoiaks. Seeläbi välistades peresisese konkurentsi või kadeduse. Bella ja Gigi on koos osalenud ka mitmetel suurejoonelistel moešoudel. Nende lähedane suhe paistab silma ning tihti võib neid näha üksteise käevangus või teineteisele kaasa elamas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles