Kes on sinu meelt lahutanud? Eesti Meelelahutusauhindade hääletus on alanud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanja Mihhailova-Saar, etenduses "Amblikmehe suudlus".
Tanja Mihhailova-Saar, etenduses "Amblikmehe suudlus". Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eesti Meelelahutusauhindade hääletus on alanud ja rahvas valib välja oma lemmikud 11. meelelahutusvaldkonna kategoorias. Oma lemmikule saab toetust avaldada 23. maini. 

Ajakiri Kroonika korraldatud Eesti Meelelahutusauhindade hääletus ja sellele järgnev gala toimub sel aastal juba 6. korda. Rahvahääletuse abil selgitatakse välja suurimad tegijad igas kategoorias. 9. mail avalikustatakse igas kategoorias kolm enim hääli saanud nominenti, kes võistlevad teises hääletusvoorus ihaldusväärseima tiitli nimel. Hääletamine kestab 23. maini, võitjad kuulutatakse välja 31. mail suurejoonelisel galaõhtul Salme Kultuurikeskuses, millest teeb 1. juunil erisaate TV3.

Tänavused galaõhtu juhid on Kroonika peatoimetaja Krista Lensin ning uue lisana armastatud näitleja Üllar Saaremäe. 

Eelmisel aastal oli gala teemaks 60dad ja eelnevalt veel ka näiteks 20dad. Mõlemad ajastud saanud tugevat mõjutust Hollywoodist ja selle särast. Krista Lensin jääb Elu24-le antud kommentaarides salapäraseks kuid lubab, et ka selleaastane gala teema tuleb glamuurne. Mis see teema täpselt on, kruvib pinevust, kuid jääb endiselt saladuseks. 

Möödunud aastal oli hääleandjaid üle 330 tuhande. Eelmiste aastate tiitlivõitjad on olnud Evelin Võigemast (2013), Tanel Padar (2014), Kristjan Jõekalda (2015), Tõnis Niinemets (2016). Eelmisel aastal tegid kaksikvõidu saatejuhtideduo Teet Margna ja Kristjan Jõekalda. 

Vaata nominente ja anna kindlasti lemmikule oma hääl SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles