Gwyneth Paltrow on oma elu esimeses täiskasvanud suhtes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gwyneth Paltrow.
Gwyneth Paltrow. Foto: Mario Anzuoni / Scanpix

Näitlejanna Gwyneth Paltrow on värskelt kihlatud produtsent Brad Falchukiga. Õnnelik naine tunneb end esmakordselt suhtes kindla ja terviklikuna.

Naisel on olnud mitmeid kuulsaid kaaslasi kelle hulka kuuluvad ka endine abikaasa Chris Martin, ekskihlatu Brad Pitt ja ekskallim Ben Affleck. Ajakirjale Hello! antud intervjuus kirjeldab naine praegust suhet kui oma «esimest täiskasvanud suhet». Kirjeldades, et on alati uhkust tundnud olles hea sõber, ema, õde, ülemus, töökaaslane kuid nägi alati puudujääke romantilistes suhetes. 

 

Happy Valentine’s Day to all especially @bradfalchuk ❤️

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Brad Falchuk (46) on Ameerika stsenarist, režissöör ja produtsent. Enim tuntust kogunud sarja «Glee» ja «American Horror Story» kaasautorina. Jaanuaris teatas paar pärast kaheaastast kooselu enda kihlumisest. Nii Bradil kui Gwynethil on eelmisest kooselust kaks last. Tütre Apple Blythe Alisoni ja poja Moses Bruce Anthony isaks on Coldplay solist ja Gwynethi endine abikaasa Chris Martin. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles