Taaskasutus on Kadriorus in: president oli Norra siniverelisi vastu võttes sama stiilne kui Trumpi juures

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaljulaid ja Trump, autor: Presidendi kantselei.
Foto: Kaljulaid ja kroonprints ja kroonprintsess, foto: Tairo Lutter
Foto: Kaljulaid ja Trump, autor: Presidendi kantselei. Foto: Kaljulaid ja kroonprints ja kroonprintsess, foto: Tairo Lutter Foto: Elu24 kollaaž

President Kersti Kaljulaid kohtus sel nädalal Noora krooniprints Haakoni ja kroonprintsess Mette-Maritiga ning kandis samu rõivaid, mida ta kandis ka kohtudes USA presidendi Donald Trumpiga aprillikuu alguses. 

Tähelepanelikumad silmapaarid märkasid, et president Kersti Kaljulaid kandis kohtumisel Norra kroonprints Haakoni ja kroonprintsess Mette-Maritiga avalikkusele juba tuttavat riietust.

Tundub, et tegu on sama kostüümiga, mida president Kaljulaid kandis aprillis aset leidnud kohtumisel kolme Balti presidendi ja USA presidendi Donald Trumpi vahel. Elu24 uuris stilisti käest järele, kas tegu võib olla samade esindusrõivastega ning mida sellest järeldada võiks. 

Stilist Karolin Kuusik usub, et tegu on sama riietusega. «Eesti kontekstis on see täiesti normaalne, et eelistatakse pigem kvaliteeti kui kvantiteeti.»

«Ma isegi ei kujuta ette, kui palju esindusriideid tal igal aastal vaja läheb - lõpuks on toatäis asju, millega enam midagi teha pole,» sõnab Kuusik Elu24le. 

Tõepoolest, toatäis vaid korra kasutatud riideid ei kõla vajalikult ning mis siin salata, ka taaskasutus muutub ajaga üha populaarsemaks. Aina enam inimesi läheb seda rada pidi ja kui juba president sellega kaasa läheb, on tegu ühe eriti eeskujuliku riigipeaga. 

Vaata pilte: 

President Kersti Kaljulaid ja president Donald Trump: 4. aprillil, 2018. aastal.

Presidendid Donald Trump ja Kersti Kaljulaid Valges Majas.
Presidendid Donald Trump ja Kersti Kaljulaid Valges Majas. Foto: Presidendi kantselei

Noora krooniprints Haakon ja kroonprintsess Mette-Marit ja Eesti president Kersti Kaljulaid, 25. aprilli, 2018. aastal.

Noora krooniprints Haakon ja kroonprintsess Mette-Marit ja Eesti president Kersti Kaljulaid
Noora krooniprints Haakon ja kroonprintsess Mette-Marit ja Eesti president Kersti Kaljulaid Foto: Tairo Lutter
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles