Dokumentaal paljastab: Avicii hoiatas mänedžere, et ta sureb peagi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tim Bergling, Avicii
Tim Bergling, Avicii Foto: HANNA PERSSON / DN / TT / DN

Hiljutine dokumentaal paljastab, kuidas varalahkunud DJ Avicii hoiatas oma mänedžere juba 2016. aastal, et tihe tuurigraafik tapab ta, vahendab Mirror

2016. aastal avalikustas Tim Bergling ehk Avicii, et lõpetab avalikud esinemised, sest hullumeelne tuuritamine mõjub tema tervisele halvasti. Samuti soovis ta lõpetada, sest kannatas ärevushäirete all ning vaevles alkoholismi küüsis.

Paraku survestasid inimesed megastaari ka pärast tema avalikku pöördumist kontsertidega jätkama. Selline käitumine mänedžeride poolt viis mehe meeleheitele ning dokumentaalfilmis «Avicii: True Stories» on jäädvustatud lõik sellest, kuidas väsinud diskor iseenda surma ette ennustab. 

«Ma olen seda neile korduvalt öelnud. Ma ei ole enam suuteline mängima. Ma olen neile öelnud, et ma suren varsti. Ma olen seda nii palju kordi öelnud. Seetõttu ei taha ma midagi kuulda sellest, et ma peaksin veel mängima.»

«Kui ma lõpetasin esinemise, siis ootasin ma neilt midagi muud. Ma eeldasin, et nad toetavad mind, arvestades kõike seda, mida ma olen läbi elanud. Ma olen olnud väga avatud kõikide inimestega, kellega ma koos töötan. Kõik teavad, et ma kannatan ärevuse all ja et vaatamata selle, ma üritasin. Ma ei arvanud, et inimesed hakkavad mind survestama, et ma annaksin veel kontserte.» 

«Nad on näinud, kui haige ma olen. Ometigi on nad pahased, et ma otsustasin tuuritamise lõpetada,» sõnas Avicii, kes andis kaheksa aasta jooksul 813 kontserti.

28-aastane Tim Bergling, lavanimega Avicii leiti möödunud reedel Omanis Muscati lähedalt surnuna. Politsei ei ole veel avalikustanud surma põhjust, kuid oletatakse, et selles võis rolli mängida äge pankreatiit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles