ELU24 EKSKLUSIIV: Kõrgemäe modelliskandaaliga seotud ärimees Zand ähvardab uskumatu kohtuasjaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 avaldab täna õhtul videointervjuu noorte Eesti naiste ahvatlemise pärast keset meediatormi sattunud ärimees Iraj Zandiga, kes lubab Eesti telemaastikku korralikult raputada.

«TV3, Leito ja Lust peavad lõpuks seisma silmitsi sellega, mida nad on korda saatnud ja see on kriminaalne,» ähvardab Zand. Ta keeldub kompromissidest ja ootab, et saate pärast kannatanud temaga ühendust võtaksid. «Mul on raha, et ka teiste eest kohtusse minna. Kui me kaotame, siis kaotame, kui aga võidame, siis ootavad ees suured summad.»

TV3e juht Priit Leito ütles, et ei võta Zandi ähvardusi üleliia tõsiselt, sest tegelikkus on veidi teistsugune.

Seda, millega täpselt Zand telekanalit ähvardab ja millega vastab TV3, saad teada meie õhtusest videoloost.

Skandaal puhkes mullu oktoobris, kui TV3 avaldas uudisloo, milles spekuleeriti eksmiss Laura Kõrgemäe kahtlaste tegemiste üle. Videos astusid anonüümsetena üles tüdrukud, kes läbi Laura Kõrgemäe loodud Invidia agentuuri ilusate lubadustega Ameerikasse saadeti. Kohale jõudes olid tüdrukud olukorras, kus neid väidetavalt ahvatleti rikaste meestega luksuskaupade ja raha eest vahekorda astuma.

Ohvritena saates välja astunud neidude jutust tuli välja lisaks Kõrgemäele nimele ka Zand, kes tüdrukutele kalleid kingitusi tegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles