Norra kroonprintsess Mette-Mariti poeg Marius töötab Londonis elustiilitoimetajana

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marius Borg Høiby
Marius Borg Høiby Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Norra kroonprintsess Mette-Mariti poeg Marius Borg Høiby töötab Ühendkuningriigis Londonis ajakirja Tempus Magazine elustiilitoimetajana.

Norra kõmuväljaande Se og Hør teatel avaldati nimetatud ajakirjas juba Høiby lugu Tesla Roadster elektrisportautost, teatab thelocal.no.

Marius Borg Høiby nooremana
Marius Borg Høiby nooremana Foto: Groett, Vegard / SCANPIX NORWAY/Scanpix

Mette-Marit sõnas Norra meediale, et ta poeg lõpetas California ülikooli ja otsis rahvusvahelist tööd, leides selle Londonist.

Norra kroonprintsess Mette-Marit
Norra kroonprintsess Mette-Marit Foto: Aaserud, Lise / NTB scanpix/Scanpix

«Marius on väga loominguline ja ta otsis loomingulist tööd. Ta oskab väga hästi pildistada ja videoid teha ning ta kavatseb loomingulisel alal jätkata pikalt,» sõnas Norra kroonprintsess.

Norra kõmumeedia avaldas Mariuse ja tema uue töö kohta mitu artiklit, samas lahates ka ta eraelu.

Kroonprintsess Mette-Marit edastas kõmumeediale teadaande: «Marius Borg Høiby on mitmel korral öelnud, et ta ei soovi meedia tähelepanu ja ta on tänulik kui Norra ajakirjanikud ta soovi austavad».

Marius Borg Høiby
Marius Borg Høiby Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Se og Hør peatoimetaja Ulf Andre Andersen teatas, et Marius on ajakirjanikuna tööle hakates avaliku elu tegelane ning seega on teistel väljaannetel õigus tema tegevust ja elu kajastada.

«Marius on ajakirjanik, kes hoiab kätt elu pulsil, olles samas ka ise see, kellest kirjutatakse,» selgitas Andersen.

Kroonprintsess Mette-Mariti arvates ei ole ta poeg avaliku elu tegelane.

«Minu arvates on igaühel õigus hoida töö- ja eraelu lahus, ka minu pojal, kes asus ajakirjas tööle. Mariusel on õigus määrata, kui palju tema elust meedias kirjutatakse,» märkis Mette-Marit.

Høiby kustutas pärast ajakirja Se og Hør artiklit oma LinkedIni konto, kuid see kõmuväljaanne nägi selles uudist ja tegi uue loo.

Mette-Marit Tjessem Høiby sünnitas oma abieluvälise poja Marius Borg Høiby 13. jaanuaril 1997 Oslos. Lapse isa on Morten Borg, kes sai kokaiini ostmise eest vanglakaristuse.

Mette-Marit kihlus 1. detsembril 2000 Norra kroonprintsi Haakoniga ja nad abiellusid 25. augustil 2001 Oslo katedraalis.

Mette-Mariti poeg võeti vastu kuningliku perekonna liikmeks, kuid ta ei kuulu Norra troonipärilusjärjestusse.

Mette-Maritil ja Haakonil on kaks last: 21. jaanuaril 2004 sündinud printsess Ingrid Alexandra ja 3. detsembril 2005 sündinud prints Sverre Magnus.

Kroonprintsess Mette-Marit, kroonprints Haakon, printsess Ingrid Alexandra, prints Sverre Magnus ja Mette-Mariti poeg Marius (keskel)
Kroonprintsess Mette-Marit, kroonprints Haakon, printsess Ingrid Alexandra, prints Sverre Magnus ja Mette-Mariti poeg Marius (keskel) Foto: Johannessen, Sara / Scanpix/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles